2024. április 29. - Péter

Holnaptól kaphatóak a jegyek a 2008-as EB-re

Csütörtöktől lehet jegyeket vásárolni a következő évi, svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra, az Eb hivatalos honlapján. Az értékesítés első szakaszában a valamivel több mint egymillió belépő mintegy 35 százalékát adják el.
2007. február 27. kedd 09:00 - Hírextra
Mivel a jegyek iránti igény valószínűleg jelentősen meghaladja majd az értékesíthető belépők számát, a tavalyi németországi világ-bajnoksághoz hasonlóan most is sorsolással döntenek a jelentkezők között.

Martin Kallen az Eb szervezőbizottságának elnöke nem rég jelezte: úgy számolnak, hogy jegyeladásokból összesen 138 millió euró folyhat be. Ez az összeg némileg elmarad az Eb teljes kiadásaitól, amelyek várhatóan 147 millió euróra rúgnak majd. Az említett összeget egyébként egyelő arányban osztják szét a mérkőzéseknek otthont adó nyolc város - Basel, Bern, Genf, Zürich, Innsbruck, Klangenfurt, Salzburg és Bécs – között. A rendező-városok ezen kívül az UEFA-tól is kapnak 375 ezer eurót, közölte a VG.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását