2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A spanyol király is kirúgná Capellót

Valóságos tiltakozás-hadjárat folyik Fabio Capello ellen. Bár a rivális klubok szurkolói azt kívánják, a Real Madrid olasz vezetőedzője folytassa nyugodtan megkezdett munkáját a királyi klub élén, már János Károly spanyol uralkodó is Capello távozását sür
2007. február 27. kedd 14:32 - Hírextra
Az El Mundo című spanyol lap szerint a köztudottan Real-szimpatizáns király néhány napja a Kereskedelmi Kamara tanácsülésén azt tanácsolta a fővárosi egyesület egyik vezetőjének, hogy mihamarabb távolítsák el a kispadról az olasz szakembert. Persze Vicente Boluda nem szívesen osztotta meg a kényes sztorit az újságírókkal, annyit elárult, nem olyan egyszerű megszabadulni a megváltóból szinte kolonccá vált Capellótól.

Őfelsége állítólag nagy örömmel várta az olasz tréner visszatérését, hiszen tíz éve bajnokcsapatot épített Madridban. A mostani eredmények és a csapat háza táján kialakult feszült hangulatért azonban Capellót tartja felelősnek, ezért távoznia kellene. Boluda jelezte, ha idő előtt lapátra tennék a mestert, súlyos pénzeket kellene fizetnie a klubnak.
Egyelőre tehát patthelyzetbe került a vezetőség, kénytelenek még egy kicsit kihúzni Capellóval. Még akkor is, ha ez ellenkezik a király óhajával, közölte a samsungsport.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását