2024. május 2. - Zsigmond

Hamis diplomát Szerbiából

Görögország felfüggesztette a szerbiai egyetemeken szerzett diplomák elismerését, mert kiderült, hogy sok hamis dokumentum van közöttük. Az athéni Oktatási Minisztérium csütörtöki bejelentése nem tartalmazza, hogy hány hamis diplomáról van szó és hogy mel
2007. február 22. csütörtök 12:02 - Hírextra
A minisztérium vizsgálatot indított és egyúttal rendőrségi feljelentést is tett. Ezek lezárásáig szüneteltetik az összes szerbiai egyetemi diploma honosítását.

Sajtóértesülések szerint a görög minisztérium néhány beosztottja és több görög akadémikus is érintett lehet. Az internetes hírportálok szerint legkevesebb 300 hamis diplomáról van szó, amelyeket az utóbbi öt évben adtak ki, Szerbiában orvosi, mérnöki, közgazdászi és jogi karokon "állítólag végzett" görög hallgatóknak.

Jelenleg is több ezer görög egyetemista tanul külföldi felsőoktatási intézményekben. Legtöbbjük Bulgáriában, Romániában és Szerbiában jár egyetemre.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását