2024. május 5. - Györgyi

Cseh a világ tetején

Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok Cseh László a világ idei legjobbját érte el 400 m vegyesen 4:13.63 perccel szombaton, a Komjádi uszodában rendezett felmérőversenyen.
2007. február 18. vasárnap 10:48 - Hírextra
A márciusi világbajnokságra készülő válogatottak számára kötelező indulással meghirdetett viadalon ugyanakkor nem állhatott rajthoz Gyurta Dániel, a 200 méteren olimpiai ezüstérmes mellúszó, akit influenza döntött le lábáról. "Cseh Laci messze kiemelkedett a mezőnyből" - értékelt Kiss László szövetségi kapitány az MTI-nek. Eredménye, amellyel a világranglista élére került, azért is bíztató, mert egyik esztendejét sem kezdte még ennyire jól, mint most - mondta a kapitány.

Hiányzott a kedd óta maródi Gyurta Dani, bízom benne, hogy gyorsan rendbe jön, továbbá, hogy a csapat többi tagját nem támadja meg a vírus. Boulsevicz Bea túljutva a betegségen aránylag jól úszott, s kiválóan teljesített Verrasztó Evelyn is, aki ráadásul sok számban indult. A vb-csapatban még kiadó egy helyért továbbra is versenyben van a két pécsi úszó, Jakabos Zsuzsanna és Bodor Richárd, hogy kit választok kettőjük közül, arra még alszom vagy kettőt."

Jobb és érdekesebb eredmények: férfiak: 400 m vegyes: 1. Cseh László (Kőbánya SC) 4:13.63 p, a világ idei legjobbja 2. Nagy Péter (Rája) 4:29.10 3. Nagy Richárd (Kőbánya SC) 4:30.83 200 m pillangó: 1. Kis Gergő (Rája) 2:01.82 p 2. Verrasztó Dávid (Jövő SC-II. kerület) 2:02.42 3. Kovács Norbert (Kőbánya SC) 2:04.39
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását