2024. április 29. - Péter

Matthaus a Bayernről álmodozik

Ottmar Hitzfeld Lothar Matthaust látná szívesen a Bayern München kispadján, azonban ez még nem garancia a volt magyar válogatott volt szöveségi kapitányának a sikerre. Ugyanis a Bayern mindenható hangadója, Beckenbauer nem őt favorizálja. Lothar azonban m
2007. február 15. csütörtök 15:40 - Hírextra
Matthaus a Bildnek adott interjújában úgy beszélt, mintha már a bajorok edzője lenne.  

Az elmúlt napokban leginkább Bernd Schuster neve vetődött fel a Bayern München kispadjával kapcsolatban. Miután csak fél évre lett Ottmar Hitzfeld lett a gödörben lévő bajorok vezetőedzője, az utódja kérdésében egyelőre csak jelöltek merültek fel. Úgy tűnik, nem mindenki Schustert látná legszívesebben ebben a szerepben. Hitzfeld például Lothar Matthäust, aki jelenleg Salzburgban dolgozik, de - mint kiderült - egyáltalán nem bánná, ha visszatérne egykori sikerei színhelyére. A Bildnek adott interjújában a 45 éves exfutballista egyértelműen igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Bayern trénere lenne-e. "Hát persze, hogy az első hívó szóra jönnék! Mindenki tudja, mit jelent számomra a Bundesliga, és különösen a Bayern. Többször hangoztattam már korábban, hogy számomra a Bundesliga a fő cél" - szögezte le Matthäus. Felmerül a kérdés, nem tart-e konfliktusoktól a szakember a bajoroknál, ahonnan meglehetősen viharos körülmények között távozott hét évvel ezelőtt. 2000-es búcsúmeccse kapcsán ugyanis nagyon csúnyán összeveszett Uli Hoeness menedzserrel, aki akkor azt üzente neki: ha rajta múlik, többé az életben nem jut neki szerep a Bayernnél, még gyepgondozóként sem...Matthäus azonban nem foglalkozik ezzel: "Ez egy régi ügy, amelyet azóta már tisztáztunk egymással. Ezen nem múlhat a visszatérésem" - mondta a Münchenben ma is igen népszerű Lothar, aki úgy tűnik, nagyon beleélte magát esetleges új szerepébe.(bulvarsport.hu)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását