2024. május 8. - Mihály

Tom Cruise és Ben Stiller testvérek

Legalábbis filmen, ugyanis Tom Cruise és Ben Stiller lesznek a főszereplői a The Hardy Boys felnőtt-változatának. A két sztár egy testérpárt, Frank és Joe Hardy-t, azaz az Amerikában rendkívül népszerű ifjú detektívpárost alakítja majd.
2007. február 14. szerda 13:02 - Hírextra
A The Hardy Men címre hallgató akciókomédiában a pár már felnőtt, és egy nézeteltérés miatt már hosszú ideje szóba sem állnak egymással, írja a danubius.hu.

A Hollywood Reporter beszámolója szerint most félreteszik a rivalizálást, és újra egyesítik erőiket, hogy megoldjanak egy utolsó nagy rejtélyt.

A The Hardy Boys könyvsorozat 1927-ben indult hódító útjára, számos kísértethistória-író tett hozzá a történethez, de mindannyian Franklin W. Dixon álnév alatt. Összesen 58 könyv született, és egészen 1979-ig ment a sorozat.

A forgatás a tervek szerint jövőre kezdődik, és az a Shawn Levy rendezi, aki már dolgozott együtt Stillerrel, az Éjszaka a múzeumban című film forgatása során.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását