2024. május 3. - Tímea, Irma

Ikrek jönnek, Atkins marad

Az egész ország fogyókúra-lázban ég. Hamarosan indul a TV2-n a Nagy fogyás című showműsor, amelyben Béres Alexandra és Schobert Norbert csap össze, hogy eldőljön, kinek a módszerével lehet a legeredményesebben fogyni. Persze nem csak ez a két lehetőség kí
2007. szeptember 18. kedd 15:15 - Hírextra

Sztárjaink például már régóta egy harmadik módszerben hisznek. Jáksó László, Csomor Csilla, Csábi Bettina, Erdőhegyi Brigitta és Szigeti Ferenc például az Atkins életmódrendszer elkötelezett hívei.

Csábi Bettina ökölvívó-világbajnoknő kismama létére is az Atkins programját folytatja. Már aktív sportoló korában is szénhidrátbevitel-csökkentéssel fogyott, és továbbra sem fogyaszt finomított liszttel készült valamint cukrot tartalmazó élelmiszereket. „Még mielőtt bárki azt hinné, hogy terhesen fogyókúrázom, szeretném eloszlatni ezeket a gondolatokat. Az Atkins életmódprogramnak ugyanis van egy súlytartó szakasza, amely napi kb. 150 gramm szénhidrát bevitelt jelent.

A minőségi táplálkozásra helyezem a hangsúlyt, hiszen elengedhetetlen, hogy minden tápanyagot megkapjanak a gyerekek, amire szükségük van. Szépen fejlődnek, a vérképem tökéletes, és roppant jól érzem magam. Már nagyon várom, hogy megszülessenek a lányok. Minden készen várja az ikreket, de persze nem szeretném sürgetni őket, tudom, hogy akkor fognak kibújni, amikor az
számukra a legjobb” – teszi hozzá lelkesen az ökölvívó-világbajnoknő.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását