2024. május 17. - Paszkál

Tánczos bevallotta, hogy gyilkos?

Cellatársa szerint Tánczos Gábor bevallotta, hogy ő végzett azzal a 11 éves kislánnyal, akit Körmenden találtak holtan kilenc éve. A 29 esztendős körmendi férfi mindent tagad, és azt állítja, cellatársa testileg és lelkileg is bántalmazta.
2007. február 12. hétfő 08:45 - Hírextra
Tánczos Gábor leleteiből kiderül, hogy bordakörnyéki zúzódásai vannak, de azt állítja, hogy zárkatársa fajtalankodásra is kényszerítette. Tánczos nem szólt az őröknek, mert attól félt, hogy sokágyas szobába teszik, ahol a gyerekgyilkosokat mindenki megveti - írja a Népszabadság.

Ha minden jól megy, a "körmendi gyerekgyilkos" jövőre szabadul. Külföldön akar új életet kezdeni a 13 évnyi börtön után, de számít arra, hogy cellatársa zsarolni akarja majd azért, amit állítólag bevallott neki a kislány halálának körülményeiről. Kertész Ferenc szerint Tánczos részletesen elmesélte neki, mi történt a körmendi lány meggyilkolásának napján, és be is mutatta rajta, hogyan vágta el a torkát.

Kertész szerint a médiszereplései miatt úgy bántak az intézetben Tánczossal, mint a hímes tojással. Szerinte csak azért állítja róla, hogy megverte, mert túl sokat tud és így akarja eltávolítani maga mellől - írja a lap.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását