2024. május 3. - Tímea, Irma

"Nem tárgyaltam vele!"

Guus Hiddink nem tárgyalt Roman Abramoviccsal, és ha felkérnék, sem vállalná el a Chelsea menedzseri állását.
2007. február 11. vasárnap 23:14 - Hírextra
Néhány hete az angol lapok még biztosra vették, hogy José Mourinho nyáron elhagyja a Chelsea-t, sőt, többen azt is tudni vélték, hogy az orosz válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya lehet a portugál szakember utódja. Azóta megnyugodtak a kedélyek a Kékek háza táján, az utóbbi időben nem is került szóba Mourinho távozása, és úgy tűnik, ha valóban el akarnák őt távolítani a klubtól, akkor sem Hiddink érkezne a helyére – írja a Samsungsport.

- Az orosz válogatott szövetségi kapitánya vagyok, és legalább 2008 nyaráig az is maradok. Egy szót sem beszéltem Abramoviccsal arról, hogy a Chelsea-hez igazolnék a nyáron, és nem is fog sor kerülni ilyen beszélgetésre. Jól érzem magam az orosz válogatott mellett, rengeteg a munkám, nem is lenne időm más ajánlatokon gondolkodni. Különben is, csak nem képzelik, hogy egy év után félbehagyom a munkám, felrúgom a szerződésemet, és inkább elmegyek Angliába edzősködni? – tette fel a költői kérdést a holland szakember.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását