2024. május 18. - Erik, Alexandra

Olaszországba menne a Barca csatára

A pár hete fantasztikusan játszó Javier Saviola egyáltalán nem szeretne távozni, de ha menne, akkor a Serie A-ba igazolna.
2007. február 10. szombat 13:58 - Hírextra
Olasz lapinformációk szerint Javier Saviola iránt élénken érdeklődik a Juventus, írja a smasungsport.hui. A feljutásra készülő torinóiak francia mestere, Didier Deschamps a 26 éves játékost tökéletesen a Zebrák csapatába illőnek tartja, ezért igyekszik mindent elkövetni, hogy a nyári átigazolási időszakban megszerezze. Saviola ugyanakkor még nem biztos a jövőjét illetően:

- Még semmi sem dőlt el, de az biztos, hogy nem hagyom cserben semmilyen körülmények között a Barcát. Ez persze azt is jelenti, hogy a Realba nem igazolnék – jelentette ki határozottan az argentin, aki 2007-ben a katalánok legeredményesebbje eddig. – Egyértelműen az a cél, hogy maradjak. Ezért megvárom a klub ajánlatát, és csak azután döntök. A Barcán kívül olasz klubok jöttek eddig szóba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását