2024. április 28. - Valéria

Szűkített keret a hokisoknál

Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya 38-ról 28 fősre szűkítette keretét a november 7. és 9. között Budapesten rendezendő olimpiai selejtezőre.
2008. október 29. szerda 22:45 - Hírextra
A magyarok sorrendben a szerb, a horvát, majd a litván csapattal találkoznak a Papp László Arénában. A tornára 22 fő nevezhető. A kvartett első helyezettje jut a következő körbe, amelyben - februárban Rigában - a lett, az ukrán és az olasz együttes lesz az ellenfél. Annak a csoportnak a győztese vehet részt a 2010-es vancouveri olimpián.

A Cortina-csapat jövő kedden a káposztásmegyeri csarnokban gyakorol először együtt.
A magyar válogatott kerete:

kapusok: Budai Krisztián, Hetényi Zoltán, Szuper Levente
hátvédek: Ennaffati Omar, Horváth András, Jobb Dávid, Kangyal Balázs, Ondrejcik Rastislav, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Tokaji Viktor

csatárok: Benk András, Fekete Dániel, Hegyi Ádám, Holéczy Roger, Kóger Dániel, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Majoross Gergely, Nagy Gergő, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Sofron István, Vas János, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását