2024. május 14. - Bonifác

Kaka három sztárt ér

A spanyol AS nevű lap szerint a Real Madridnak Cannavarót, Diarrát és Robinhót kellene átengednie az olasz együttesnek ahhoz, hogy megszerezze a brazil támadót.
2007. február 10. szombat 06:57 - Hírextra
A madridiak már többször is jelezték, hogy - kerül amibe kerül - , ők bizony leigazolnák Kakát a Milantól, adta hírül a samsungsport. Az anyagiak nem jelentenek akadályt a spanyol klub számára, az olasz egyesület azonban korábban hallani sem akart kulcsjátékosa eladásáról. A Ronaldo átigazolását megelőző tárgyalásokon a Real vezetői szóbahozták a Kaká-ügyet is, és a hírek szerint az olaszok már nem voltak annyira elutasítóak, mint tavaly.

A Milan megkérné a brazil árát, de már nem zárja ki, hogy megegyezzen a madridiakkal, az AS szerint Fabio Cannavaro, Mahamadou Diarra és Robinho játékjogának átengedése mellett a Realnak néhány millió eurót is át kellene utalniuk a számlájukra. A piros-feketék Kaká utódját is kinézték maguknak, ha összejönne az üzlet, Ronaldinhót próbálnák megszerezni a Barcelonától.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását