2024. május 23. - Dezső

Haza csábítják Cannavarót

A Real Madrid aranylabdás védője szívesen törlesztené tartozását a torinói szurkolókkal szemben. A Juventus vezetői jelezték: nyáron mindent megtesznek azért, hogy visszaigazolják a klub egykori védőjét, Fabio Cannavarót.
2007. február 10. szombat 05:58 - Hírextra

A 32 éves hátvéd tavaly azért igazolt a Real Madridhoz, mert nem akart az olasz másodosztályban játszani, ám Spanyolországban nem igazán megy neki a játék, miként csapatának sem, amely a jelek szerint idén sem tud semmilyen trófeát nyerni. A torinói klubnál már meg is találták a módját, hogy hazacsábítsák a válogatott védőt: szerződésében belefoglalják, hogy labdarúgó-pályafutása befejezése után is az egyesületnél maradhat, mint az egyik ifigárda edzője. Cannavarót vonzza a feladat, ráadásul szeretne a szurkolóknak is bizonyítani, írja a samsungsport.

- Csak év végén döntök a jövőmről, addig nem tudok nyilatkozni a hazatérésről. Jól érzem magam Madridban, de úgy érzem, hogy tartozok a Juventus-drukkereknek, és mindenképpen szeretném megadni ezt a tartozást – nyilatkozta a hátvéd.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását