2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az RTL Klub "összmagyarabb", mint a Duna TV

Az RTL Klub volt a Kárpát-medence legnézettebb és legkedveltebb csatornája 2006-ban, derül ki a a GfK Hungária felméréséből. A második helyen a Duna Televízió végzett.
2007. február 8. csütörtök 14:07 - Hírextra

Két reprezentatív felmérés (az AGB Nielsen és a GfK Hungária) adatait ismertette a Duna Televízió elnöksége csütörtökön. A közszolgálati csatorna elnöke elmondta, az AGB Nielsen nézettségi adatai alapján, az elmúlt 2-3 évben csökkent a tévénézők száma, de a Duna Tv nézettsége kilenc százalékkal nőtt. Magyarországon naponta csaknem 2 millióan kapcsolnak a közszolgálati csatorna műsoraira - közölte Cselényi László.

A Kárpát-medencében az RTL Klub volt a legnézettebb és legkedveltebb magyar nyelvű televízió 2006-ban. A második legkedveltebb és legnézettebb tévéadó a Duna Televízió.
A nézők egyformán fontos hírforrásnak tekintik mindkét csatornát, derül ki a GfK Hungária felméréséből. Erdélyben azonban a legtöbben a Duna Televíziót nézték tavaly.

A Duna Televízió elnöke hangsúlyozta, a csatorna továbbra is "összmagyar televízió" kíván lenni, még akkor is ha Erdélyben van a legtöbb nézője. Izraelben például naponta 300 ezren kapcsolnak a magyar nyelvű közszolgálati csatornára. A tervek szerint Latin-és Dél-Amerikában is hamarosan fogható lesz a Duna Televízió - tette hozzá Cselényi László.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását