2024. május 5. - Györgyi

Teret a kistérségeknek

Az SZDSZ megújításáért az eddiginél sokkal aktívabb gyakorlati politizálás és a vidék megszólítása a legfontosabb üzenet a 2007 tavaszán esedékes küldöttgyűlésnek - mondta Kovács Kálmán kedden Szolnokon, pártja területi irodájában tartott sajtótájékoztató
2007. február 6. kedd 18:41 - Hírextra

A megyei jogú városok szintjén például a régiókra, a tudásközpontokra, a nagyvárosi centrumokra épülő politikát kívánatos követni, mert a magyar gazdaság fejlődésének egyik előfeltétele, hogy a "Budapest-centrikusságot oldjuk" - jelezte a párt országos ügyvivője.

Egy szinttel lejjebb, kistérségekben, kisvárosokban pedig azt a fajta politizálást kell támogatni, ami a problémákat helyben megoldja, és elősegíteni a kistérségi szolgáltatások minél jobb működését - tette hozzá.

Kovács Kálmán úgy vélekedett, pártja kapcsán a média most nagyobb jelentőséget tulajdonít annak, hogy személy szerint ki lehet az SZDSZ elnöke, mint annak, hogy milyen programmal állnak elő a jelöltek.

"Azt tartanám a legnagyobb hibának, hogy ha a következő két hónapban csak személyek karaktere, jellege politikai stílusa (...) mentén zajlana a vita, és nem (annak mentén, hogy) hogyan képzeli el az SZDSZ megújítását" - fogalmazott a politikus.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását