2024. április 29. - Péter

Sztárpár a humor szolgálatában

Csonka András boldogan mondott igent arra a felkérésre, hogy legyen Antal Imre társa a megújult Szeszélyesben. Az RTL Klub műsorvezetője gyermekkora óta nagy rajongója Imruskának.
2007. február 6. kedd 08:19 - Hírextra
"A mai napig beugrik Imre egy-egy mondata vagy jelenete, annyira nagy hatással volt rám a munkája" - mesélte Csonka András a Blikknek. "Tisztelem, becsülöm Antal Imrét, csodálom a műveltségét, ő egy élő legenda. Örülök, hogy személyesen is láthatom dolgozni, sőt együtt forgathatok vele. Már alig várom, hogy sztorizzon, és kulisszatitkokat meséljen".

Imruska a forgatás előtt azért leteszteli Pici vicctudását: "A múltkor a Reggeliben találkoztunk, jó humora van" - jegyezte meg Antal Imre. "Ez nagyon fontos, hiszen mégiscsak egy kabaréműsorról beszélünk".
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bjeela
2007. február 6. 08:33
Két tündéri mamakedvence bugyibucizása biztos nagy közönségsikert arat majd. Az összes 50-80 közötti mamika szeme könnybelábad majd, ha meglátja a két melegséget árasztó művészt. Ha ketten együtt dolgoznak, akkor abba a szobába biztos nem kell majd fűtés a leghidegebb téli estéken sem.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását