2024. május 3. - Tímea, Irma

Kerüli Ronaldinho Ronaldót

A Barca csillaga nem épült fel a Brazil-Portugál barátságos meccsre, így a frikás megoldások szerelmesei csak Cristiano Ronaldóban bízhatnak. Az Emirates Stadionban rendezendő meccsre minden jegy elkelt.
2007. február 6. kedd 12:46 - Hírextra
Hiába a veretes névsor mindkét csapatban, a drukkerek nagy része a két zseni találkozását várta a mai Brazília-Portugália meccsen, írja a samsungsport. A vádlisérüléssel bajlódó Ronaldinho azonban sérültet jelentett, így Cristiano Ronaldón a sor, hogy elkápráztassa az Emirates Stadion közönségét. A manchesteri szélső az Arsenal stadionjában, Brazília ellen... Nem hangzik rosszul a felütés, kérdés: Cristiano Ronaldo hogy viseli, ha minden szempár őt vizslatja.

- Nem vitás, ő a világ egyik legjobbja, de rengeteg munka és alázat kell, hogy a legnagyobb legyen - jelentette ki Felipe Scolari, a portugálok brazil mestere. - Én úgy látom a jövője szempontjából hasznos lenne, ha Spanyolországba igazolna, a Barcelona megfelelő csapat lenne a számára.

A Brazília-Portugália rangadón Adriano a kispadon kap helyet, míg a hosszú idő óta formán kívül, vagy egyáltalán nem játszó Ronaldo csak szemlélője lehet az eseményeknek, ezúttal nem szállított neki meghívót a postás. A brazil kapitány Dunga a Fred, Robinho kettőstől várja a gólokat. A két csapat legutóbb 2003 márciusában találkozott, akkor a portugálok győztek 2-1-re.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását