2024. május 14. - Bonifác

Gergényi hallgat

A rendőrség nem kommentálja a Gönczöl-bizottság jelentését, mivel úgy érzik, nem az ő tisztük, hogy bármilyen véleményt megfogalmazzanak ezzel kapcsolatban - mondta el Tóth Gábor a BRFK bűnügyi helyettese a Független Hírügynökségnek kedden délelőtt.
2007. február 6. kedd 11:14 - Hírextra

Gergényi Péter a budapesti rendőrség keddi, évértékelő sajtótájékoztatóján sem a Gönczöl-jelentést, sem a tavaly őszi zavargásokat nem hozta szóba, és az újságírók kérdéseire sem válaszolt az üggyel kapcsolatban.

A jelentés szerint súlyos szakmai felelősség terheli a budapesti rendőrfőkapitányt amiért nem tudta megakadályozni a TV-székház elfoglalását, ugyanakkor október 23-án indokolt és törvényes volt a rendőrség fellépése a tömeg ellen, bár egyes esetekben történhettek aránytalanságok és jogsértések.

A főkapitány a rendőrség múlt évi munkájáról úgy vélekedett, hogy a rendőrség tisztességgel teljesítette feladatait, és ezért dicséretet érdemel.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását