2024. május 24. - Eszter, Eliza

Símaszk és gázpisztoly lapult a zsebében

Visszavonta a kitűzött nyomravezetői díjat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a január 24-én Szentesen elkövetett rablás ügyében, mivel sikerült a rendőröknek elfogni vasárnap éjjel a feltételezett tettest, akinek akkor is símaszk és gázpiszt
2007. február 5. hétfő 10:27 - Hírextra
Mint ismert, a rabló egy szemrésznél kivágott símaszkban megjelent egy szentesi ingatlanban január 24-én délután, egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a lakásban élő asszonyt, és az otthon tartott készpénz átadására kényszerítette. A nő átadott támadójának 5000 forintot, aki zsákmányával elmenekült a helyszínről. A rendőrök megkezdték a nyomozást, adatgyűjtést folytattak, tanúkutatást végeztek. Ezek eredményeként a számításba jöhető személyről – egy huszonéves férfiről – fantomképet is sikerült készíteni. A bűncselekmény kriminalisztikai körülményei arra engedtek következtetni, hogy a támadó valószínűleg helybeli lehet, így elfogása érdekében rendszeresen látogatták a rendőrök a város frekventált pontjait, szórakozóhelyeit.

Vasárnap éjszaka a szentesi bűnügyi nyomozók egy benzinkútnál felfigyeltek egy meglehetősen zavartan viselkedő személyre. A férfi nem tudott logikus válaszokat adni a rendőrök kérdéseire, ugyanakkor az is gyanús volt, hogy kezét folyamatosan a zsebeiben tartotta. Később kiderült, hogy egyikben a símaszk, míg másikban a támadás eszköze, egy gázpisztoly volt. A 26 esztendős szentesi férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellene az eljárás rablás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja alapján folyamatban van a Szentesi Rendőrkapitányságon, szakértő bevonásával. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásba vételét. A február 2-án kiadott 100 000 forintos nyomravezetői díj ennek alapján aktualitását vesztette, a CSMRFK vezetője azt visszavonta.
Forrás: Objektív Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását