2024. május 8. - Mihály

Luxusprostival kéjelgett a legendás edző

Gyakorlatilag elmenekült az emberek szeme elől Faria Alam, aki arról híresült el, hogy a korábbi angol labdarúgó szövetségi kapitány szeretője volt. Sven-Göran Eriksson egykori titkos kedveséről kiderült, hogy egymillió forintos óradíjért dolgozik.
2007. február 5. hétfő 10:45 - Hírextra
Barátai szerint vigasztalhatatlan Faria Alam, aki akkor lett híres, amikor kiderült, hogy az akkor még hivatalban lévő angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson titkos szeretője – írja a The Sun alapján az InfoRádió honlapja.

Faria AlamAz ázsiai származású hölgyről most kiderült, hogy luxusprostituáltként keresi a kenyerét, ráadásul nem is kicsi az a kenyér, hiszen a nő egy három órás együttlétért 8000 fontot (azaz 3 millió forintot) kér.

"Faria évekig próbálta felépíteni saját imidzsét a médiában - mindez most egyetlen pillanat alatt összeomlott. Reszket attól, hogy mit fog szólni a családja" - mondta Faria Alam egyik barátja.

A nő akkor bukott le, amikor egy önmagát gazdag üzletembernek kiadó riporter megkereste és ajánlatot tett neki. A hölgy, aki nem tagadta kilétét, meglehetősen extravagánsnak számító 8000 fontot (3 millió forintot) kért egy háromórás együttlétért.

Az újságíró szerint Faria Alam azt is kijelentette, hogy titokban minden nő prostituált szeretne lenni. Azt viszont még a nő barátai sem értik, hogy a korábban az angol labdarúgó szövetségben titkárnőként dolgozó, és ott Sven-Göran Eriksson titkos szeretőjévé váló Faria Alamnak miért prostituálja magát, hiszen jól megélne a rengeteg tévés és rádiós munkájából is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását