2024. május 14. - Bonifác

Gyurcsány köszöni

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint nincs szükség újabb, a pénzügyi kiigazítást célzó intézkedésekre, de hangsúlyozta: mindez nem jelenti az eddigi döntések visszavonását.
2007. február 5. hétfő 14:52 - Hírextra

"Ha valami rendkívüli nem történik a világgazdaságban, akkor a magyar gazdaságban a közpénzügyek területén a kiigazítás szándékával, kizárólag egyenlegjavítás szándékával új intézkedéseket nem kell hozni" - mondta a kormányfő újságíróknak hétfőn Budapesten, a szocialista frakció tanácskozását követően. Hozzátette, mindez nem jelenti a korábbi intézkedések visszavonását. A miniszterelnök megfogalmazása szerint jobbak a költségvetési eredmények, és már "lehet látni a fényt a kiigazítás politikája végén".

A kormányfő ezért köszönetet mondott az ország lakosságának, de mint hozzáfűzte, azért is köszönet illeti Magyarország lakosságát, mert annak ellenére sem nyújtanak támogatást a radikális politikához, hogy újabb és újabb szándék van a béke és a nyugalom felborítására.

A miniszterelnök kitért arra, hogy a frakcióval megtárgyalták az idei törvényhozási menetrendet, a kormány és a képviselőcsoport kezdeményezéseit. Elmondta azt is, hogy a kabinet a héten véglegesíti munkaprogramját, amelyet a jövő héten hoz nyilvánosságra. Rövid tájékoztatója végén a miniszterelnök hangsúlyozta: a konzultáció híve, valamint a munkára és a mérsékelt építkezésre fog koncentrálni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását