2024. május 3. - Tímea, Irma

Arra számított, hogy a bűncselekményt csak hétfőn fedezik majd fel

Autós üldözés után fogtak el a rendőrök egy visszatérő tolvajt Veszprém megyében - értesült a HavariaPress.
2007. február 5. hétfő 17:04 - Hírextra

A büntetetett előéletű férfi szombaton a nagyalásonyi iskolánál folyó építkezésről vitt el jól értékesíthető szerszámokat, majd úgy gondolta, hogy vasárnap este is visszamegy a helyszínre. A helyi polgárőrök azonban gyanúsnak találták a faluban lekapcsolt lámpákkal cirkáló kocsit, ezért értesítették a rendőröket. Az egyenruhások azonnal ellenőrző pontokat állítottak fel az autós vélt útvonalán, végül a 8-as főút devecseri elágazása közelében, autós üldözés eredményeképpen tudták megállítani.

A keszthelyi férfi elismerte: előző éjszaka is ő járt az iskolában. Mint mondta, a héten ő is a felújítást végzőkkel dolgozott, kiismerte a járást, és úgy gondolta: a hétvégén egy kis plusz bevételhez igyekszik jutni. Arra számított, hogy a bűncselekményt csak hétfőn fedezik majd fel, amikor pedig meg akarták állítani a rendőrök, azért próbált meg aztán kisiklani a rendőrök keze közül, mert tudta, hogy egyből lebukna a lopott holmival. Az ajkai kapitányságon nemcsak lopás, hanem közúti veszélyeztetés és hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárást indítottak az őrizetbe vett 31 éves férfi ellen.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását