2024. április 16. - Csongor

Sikkasztott az építtető

Sikkasztással és csalással vádolja az ügyészség azt a vállalkozót, aki a banki hitel törlesztése helyett saját céljaira használta fel a Zalaegerszeg belvárosban építtetett lakásokért kifizetett vételár egy részét - írta keddi számában a Zalai Hírlap.
2008. június 24. kedd 09:05 - Hírextra
A Kosztolányi téren található ház bővítésekor a Leven-Kopp Kft. ügyvezetője 2005 decemberében 265 millió forint hitelt vett fel, amit a bankkal aláírt megállapodás szerint a lakások értékesítésékor befolyt összegből köteles lett volna törleszteni. Mindez nem így történt: a vevők által kifizetett, közel 30 millió forinttal a lajosmizsei férfi sajátjaként rendelkezett, amit állítása szerint a cég működésére fordított - olvasható a Zalai Hírlapban.

A lakások vásárlóinak - akik ugyan már kifizették a teljes vételárat - a tartozás miatt a finanszírozó bank nem ad engedélyt a tulajdonjog bejegyzéséhez, ezért ezt várhatón csak peres úton tudják majd elérni - írta a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását