2024. május 21. - Konstantin

Újabb széllökések várhatóak

90-100 kilométer/órás széllökések is előfordulhatnak csütörtök reggeltől a közép-magyarországi régió hegyvidéki területein, köztük a Visegrádi-, a Budai-hegységben, a Pilisben és a Börzsöny Pest megyei részén - olvasható a Főpolgármesteri Hivatal közlemén
2007. február 1. csütörtök 10:10 - Hírextra
90-100 kilométer/órás széllökések is előfordulhatnak csütörtök reggeltől a közép-magyarországi régió hegyvidéki területein, köztük a Visegrádi-, a Budai-hegységben, a Pilisben és a Börzsöny Pest megyei részén - olvasható a Főpolgármesteri Hivatal közleményében, amelyet a meterorológiai szolgálat hajnali figyelmeztetése alapján adtak ki.
A hivatal azt kéri az emberektől, hogy a vihar idején zárt helyen legyenek, ha lehet, csukják be az ajtókat, ablakokat, biztonságos helyen parkoljanak, illetve betegeket, időseket, gyerekeket ne hagyjanak egyedül. A közlemény szerint elektromos vezetékek szakadhatnak le, előfordulhat áramszünet, túlterheltek lehetnek a telefonhálózatok is. Az állatok viselkedése is kiszámíthatatlanná válhat, ezért érdemes egy időre bezárni őket.

Ha a szél valahol kárt okoz, arról a 105-ös telefonszámon lehet bejelentést tenni a tűzoltóknál, valamint a Fővárosi Polgári Védelmi Igazgatóság Ügyeletén a 318-22-18 vagy a 327-15-02-es telefonszámokon - zárul a közlemény.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását