2024. április 25. - Márk

Fodor szerint nem lehet visszatérni a koalícióba

Visszatérni az MSZP-SZDSZ-koalícióhoz már nem lehet - szögezte le szombati nyíregyházi sajtótájékoztatóján Fodor Gábor, a liberális párt elnökjelöltje. Az országjáráson lévő Fodor Gábor azt mondta: tévúton jár, aki azt gondolja, az a különbség a két elnök
2008. május 31. szombat 13:40 - Hírextra
"A különbség ott van, hogy én olyan SZDSZ-t akarok, amely ott van a parlamentben, eredményes, és képes a politikai céljait elérni. Az általam képviselt Szabad Demokraták Szövetsége olyan politikát kíván megvalósítani, amely világos, nyílt, liberális program" - fejtette ki véleményét.

Az SZDSZ olyan párt, amely egyaránt nyitott a jobb- és baloldali, valamint a zöld liberálisok felé, képes minél több választót megszólítani - jellemezte programját.

Fodor Gábor szerint az az út, amelyet eddig járt a párt, tovább nem folytatható, hanem megújulásra van szükség.

A kérdésekre válaszolva hitet tett a különböző politikai erők közötti párbeszéd mellett. "Eszem ágában sincs egy lapra feltenni az SZDSZ jövőjét. Abból biztos bukás lesz" - foglalta össze. "Olyan elnök kívánok lenni, aki mindenre forgatókönyvvel rendelkezik" - tette hozzá.

Fodor Gábor arról is beszélt, hogy számára az ország érdeke a legfontosabb; az, hogy legyen cselekvőképes, stabil kormányunk. "Ez több fajta politikai konstellációban elképzelhető, de erről most nem akarok fantáziálni" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását