2024. június 15. - Jolán, Vid

Bush ellen beszél Angelina

Angelina Jolie azt állítja, hogy egyre nehezebb az ENSZ jószolgálati nagyköveteként végzett munkája, mióta 2004-ben George Busht újraválasztották.
2007. január 22. hétfő 13:59 - Hírextra
Míg George Bush egy nemrégiben tett nyilatkozatában azt mondta, hogy az irakiak hálával tartoznak neki, amiért felszabadította az országukat, addig a fél világ rettegve figyeli, vajon mikor és hol robbant ki újabb háborút, merő jóindulatból.

„Az utazásaim során mindig kellemetlenül érzem magam, mikor kimondom, hogy amerikai vagyok, mivel sokan gyanúsnak tartják, ha egy amerikai segíteni akar nekik” – számol be Angelina Jolie arról, milyen hatást vált ki Bush agresszív politikája külföldön. „Szerintem nem értik, hogy az amerikaiak, miért választottak újra az elnökükké valakit, akinek a külpolitikája erősen megkérdőjelezhető módon hat a többi országra” – tette még hozzá a színésznő, aki Afrikától Indiáig bejárta már a világot és valószínűleg ezerszer többet tud az ottani helyzetről, mint Bush a Fehér Házban - írja a Hírmagazin.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását