2024. május 4. - Mónika, Flórián

Mumifikálódott az asszony

Egy másfél éve természetes halállal elhunyt idős nő mumifikálódott holttestét találták meg Niklán; fia beismerő vallomásából kiderült, hogy a férfi azóta édesanyja nyugdíjából élt – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2007. január 17. szerda 17:29 - Hírextra

Kokas Sándor elmondta: a Somogy megyei falu háziorvosa kedden tett bejelentést a marcali rendőrkapitányság ügyeletén arról, hogy egy niklai nénit már régóta nem látott, és a lakásába sem tud bemenni.

A kiérkező járőrök megállapították, hogy a 63 éves nő mumifikálódott holtteste a ház egyik különálló részében fekszik. A nő fiát, aki a nyilvántartások szerint az édesanyjával közös háztartásban élt, a rendőrök a szomszédban levő kerti illemhelyen találtak meg késsel a kezében és vérző sebbel a hasán. A férfi feltehetően a lebukása miatti félelmében ejtette magán a nyolc napon belül gyógyuló szúrást - jegyezte meg Kokas Sándor.

A 38 éves férfi beismerő vallomásában kifejtette: édesanyja másfél évvel ezelőtt, természetes körülmények között hunyt el, azóta viszont nem jelentette halálát a hatóságoknak, nyugdíját azonban – kevés saját rokkantnyugdíját kiegészítendő - azóta is felvette.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását