2024. április 27. - Zita

Sokat változott

Balázs Klári nem is emlékszik arra, hogy mikor volt utoljára aktív pihenése, vagy egyáltalán olyan időszak, amikor semmittevéssel töltött akár egy napot is. Hétfőtől a Csak Csajokban társ-műsorvezetőként láthatjuk.
2008. december 27. szombat 08:54 - Hírextra
Az énekesnő megtanulta, hogy bizonyos dolgokat lazábban kell kezelni.

- Szívből örülök, hogy vezethetem ezt a műsort! Nagyon érdekelnek a csajos témák, hogy például szépek legyünk, viszont ne minden áron. Régen nagyon izgultam, hogy minden hajszálam jól álljon, de mostanra már sokat lazultam. Persze lényeges, hogy adjunk magunkra, de vannak az életben ennél fontosabb dolgok is. Szeretném felhívni nő társaim figyelmét, hogy ne akarjunk olyanok lenni, mint az úgynevezett ideálok, mert azok egyszerűen nincsenek. Fogadjuk el önmagunkat, hiszen ahogy nincs tökéletes nő, úgy nem létezik tökéletes pasi sem – osztotta meg véleményét Balázs Klári.

Rengeteg energiával rendelkezik, a hihetetlen fizikumán és erős jellemén sokszor a férje is meglepődik.

- Átlagban öt órát alszom, amikor haza érek, már tervezem a következő napunkat. Édesanyám is hasonló volt, lehet, hogy a genetikának köszönhetem. Engem mindig is hajtott a kötelességtudat. Nem halogatok semmit, szeretek mindig, mindent kézben tartani. Nekem nincs olyan, hogy ’’majd holnap’’. Ennek megvan a hátulütője is. Egy hónappal ezelőtt iszonyatosan felment a vérnyomásom, akkor tudtam, hogy ez egy jel, elmentem egy belgyógyászhoz, aki új étrendet javasolt, amelynek segítségével most már sokkal jobban érzem magam - mesélte az énekesnő.

Balázs Klári elmondta néhány trükkjét is, hogy mi minden segíti abban, hogy mindig fitt maradjon. Szerinte a futás ráncossá tesz, amire ő esküszik, az a gyors gyaloglás valamint az infraszauna.
Forrás: netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását