2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Egy valóra vált álom...

Zimány Linda a TV2 testvércsatornájánál, a FEM3-nál lett a Boszorkánykonyha című műsor divat rovatának házigazdája. Megkérdeztük tőle, hogy miként fogadta a felkérést és mit várhatunk a műsorától.
2010. szeptember 26. vasárnap 18:15 - Kancsár Edina
Április óta vége a Cool Tv-s munkádnak. Mit csináltál azóta?

FEM3
A hazánkban 2010. január 1-jétől induló, FEM3 nevű, nőknek szóló új szórakoztató csatorna műsoraival elsősorban a 25-34 év közötti nők, tágabb értelemben a 18-49-es női korosztály igényeit szeretné kiszolgálni.

Műsorstruktúrája nőknek szóló prémium sorozatokra, filmekre, az angolszász televíziózásból ismert reality műsorokra és dokumentumfilmekre épül, 2010 tavaszától pedig a csatorna saját gyártású szórakoztató magazinműsorral is jelentkezik majd. Az új női csatorna 2010 elejétől közel egymillió háztartásban fogható.
Vizsgaidőszakom volt, meg suliban voltam, úgyhogy mostanáig elsősorban a tanulással foglalkoztam.

Több hónap szünet után újra képernyőre kerültél, a Fem3 egyik műsorában. Mi a műsorod lényege?

Ez már egy meglévő műsornak, a Boszorkánykonyhának a része, ahol kaptam egy divat rovatot. Egy héten egyszer jelentjzik, hat-nyolc perces blokkban, ahol mindig saját témával készülök majd. Minden adásnak lesz valami érdekessége.

Úgy tudom szerkesztőként is közreműködsz. Csináltál már korábban ilyet?

A műsorszerkesztés egy új dolog számomra, de nagyon örülök a lehetőségnek. Tetszik, hogy kiélhetem a kreativitásomat, hiszen én találom ki, kiket hívok meg és miről szól majd a műsor. Igaz, hogy korábban még nem csináltam ilyet, de mivel ez egy rövid műsor, ezért alapvetően nem egy nehéz feladat. Persze azért előfordul, hogy segítséget kérek. Szerencsére az egyik legjobb barátnőm szerkesztőként dolgozik, úgyhogy őt szoktam felhívni, ha mégis tanácsra van szükségem.

A Sugarbird egyik arcaként és modellként, ez testhezálló feladat neked, nem?

Igen, nagyon örültem a felkérésnek és egy régi álmom vált valóra ezzel. Már gyerekkorom óta nagyon érdekel a divat világa, mindig is követtem az újságok és az internet segítségével… És itt nem csak a ruhákra gondolok, hanem akár a divattörténelemre, vagy a régi nagy ikonokra, akikből ötleteket meríthet az ember. Tehát valóban testhezálló a feladat.

És mi a helyzet a modell munkákkal, el szoktál még vállalni ilyen jellegű felkéréseket?

A Cool Tv óta nem  modellkedem, már jó ideje nem ezt helyezem előtérbe. Nyilván, ha kifejezetten engem kérnek fel egy munkára és az nekem is tetszik, akkor ellvállalom. De az elmúlt három évben inkább a műsorvezetés került előtérbe.

Mik a jövőbeni terveid: szeretnél a televíziózás világában maradni?

Részben igen, de elsősorban az egyetemre koncentrálok. Jövőre államvizsgázok, és miután végzek, majd szeretnék mással is foglalkozni.

És mi az a más, amivel szeretnél majd foglalkozni?

Ha elvégzem az iskolát, jogász leszek és mivel nagyon érdekel a polgárjog, ezért a későbbiekben szeretnék azzal is foglalkozni. Nagyon várom már, hogy ott tartsak, hiszen az egy nagyon érdekes terület.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását