2024. április 28. - Valéria

Zimány Lindát kikezdték!

Zimány Lindát a Cool Tv műsorvezetőjét kikezdték egy interjú során.
2010. február 24. szerda 13:12 - HírExtra
A gyönyörű modell-műsorvezető Zimány Linda szívesen adott interjút mindeddig. Történt ugyanis, hogy egy nem éppen jó fej riporternek nyilatkozott, ahol megpróbáltál lejáratni. "Nem értettem a közeledésüket, de aztán a többiek elmagyarázták, akikkel már több interjút készítettek, hogy igazából ők ezt így gondolják, hogy szeretnének lejáratnak mindenkit. Egy srác készített velem interjút, ők egy nagyon rockos, metálos oldal, ahogy én tudom bár sokat nem értek ehhez a műfajhoz. Nagyon kellemetlen kérdésekkel jött és próbálta ezt a lejáratos dolgot. Azért nem értettem, hogy miért teszi ezt, mert ha valaki rám néz mindjárt gondolja, hogy nem vagyok otthon annyira sem a rock zenében sem a metálban. Annak ellenére, hogy semmi bajom vele, van egy csomó rock csapat, akit szeretek és meghallgatok, bár azok is poposabbak. És én elismerem, hogy nem értek a metálhoz. Szerintem ebben nincs semmi szégyen. Utána próbálkozott, hogy fejtsük meg mit jelent a fonogram szó, meg ilyen dolgokba mentünk bele." - emlékezett vissza a kellemetlen élményre a modell a tabutv.hu sztárvideójában.

"Majd a jövőben megpróbálom őket elkerülni, csak nem tudja az ember, hogy ilyenkor melyik a jobb, ha elkerüli, vagy ha odaáll beszélni, után meg úgyis úgy vágják össze az anyagot, ahogy ők gondolják. Tehát elég nehéz." - osztotta meg észrevételeit a kellemetlen élményről Zimány Linda. "Voltak nyilván olyan pikírt dolgok, amik úgy kellemetlenek tudnak lenni, de azért alapvetően mindenki meghúz egy határt. Van az amikor az ember elnevet rajta utólag, hogy jó hát persze bepróbálkoznak, de nem olyan szinten, hogy mindenképpen sértő legyen." - ecsetelte a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.


Forrás: tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását