2024. április 30. - Katalin, Kitti

Videó! Zimány Linda lekerült a képernyőről!

Megdöbbentő dolog történt! Értesüléseink szerint a fiataloknak szóló tévé levette a műsoráról a Cool Live című műsort, amelyet olyan sztárok vezettek, mint Horváth Éva, Müller Attila, Orosz Barbara, vagy épp Zimány Linda. A Tabu Tv Lindát kérdezte arról, hogy mi az oka a leállásnak, de a lány csak szűkszavúan válaszolhatott a kérdésekre. A modell elárulta, hogy a műsor jelenleg valóban szünetel, viszont a jövőben újdonságok várhatóak!
2010. március 30. kedd 12:30 - HírExtra
Már nem vidítja fel az emberek hétköznapjait a Cool Tv délutáni beszélgetős műsora, a Cool Live. Értesüléseink szerint ugyanis a hírességek által vezetett szórakoztató blokk jelenleg szünetel, erről pedig Zimány Lindát kérdeztük. "Egyenlőre szünetel. Lesznek újdonságok, de erről még nem mondhatok semmit.

A műsort igazából kinőtte a csatorna, túl jó volt a nézettség! Vágynak az emberek az újdonságokra, és végül is ez egy tök jó dolog, mert új kapukat nyit meg mindenki előtt!" - mondta el a tabutv.hu riporterének a modell, aki egyenlőre több információt nem árulhatott el a fura szünetről, viszont a jövőről szívesen beszélt.

"A mai napig szerződésben állok velük, ami remélem még sokáig tart!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Zimány Linda, aki a következő Cool Tv-s műsorának még a műfaját sem tudta meghatározni a kérésünkre.

A Cool Tv-t egyébként 2003. december 6. óta lehetett fogni külön sávon napi 24 órában, Magyarországon és Romániában. Tulajdonosa az IKO Románia, melynek anyavállalata, az IKO - MATÁV Média Holding Rt. 15%-os részesedéssel bír az RTL Klubot üzemeltető cégben, további kilenc másik magyar nyelvű adót is üzemeltet.

Zimány kisasszony! Epekedve várjuk, hogy mellbedobással visszatérjen az "otthonunkba"!

Lessék meg itt a kisasszonyt!


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását