2024. május 2. - Zsigmond
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bódi Sylvi elárulta titkát!

A gyönyörű magyar Playmate elhagyta dúsgazdag párját és az őt körülvevő luxust. Most elárulta, hogy miért tette mindezt.
2009. március 18. szerda 07:48 - Hírextra
Bódi Sylvi eddigi élete nem szűkölködött az anyagi javakban. Eddig mindig tehetős üzletemberek oldalán láthattuk őt, ám a szexis modell úgy érzi, eljött az idő, hogy váltson. Legutolsó kapcsolata az ország egyik leggazdagabb emberével, Kedves Ferenccel két évig tartott. Sylvi boldog volt Feri mellett és mindent megkapott tőle, ennek ellenére ráunt a luxuséletre.
Sőt!

Mostantól nemcsak gazdag emberek társaságát keresi!

"A tehetősebb férfiak általában felületesek az emberi kapcsolatokban. Lesüllyednek az anyagiasság világába, azt hiszik, hogy a pénzzel mindent meg lehet venni, ebbe beleértve a nőket is. Sokan kisebbségi komplexussal küszködnek, és ezt a magánéletükben kompenzálják: bábuként kezelik a párjukat, de beletörik a bicskájuk, ha találkoznak egy határozott, okos, anyagilag független helyzetben lévő nővel.

Éppen ezért kevés az esélye annak, hogy ebből a körből találom meg az igazit. Egészen kisgyermekkorom óta úgy nevelt az édesanyám, hogy legyek független, így mindig is törekedtem arra, hogy anyagilag is megálljak a lábamon.



Sokan nem mernek közeledni, hiszen tartanak attól, hogy én is a többi cicababa kategóriába tartozom, és csak a pénzre hajtok. Pedig számomra teljesen más értékek a fontosak. Lehet akár egy tehetséges író vagy orvos, a lényeg, hogy hozzám hasonlóan humoros, vagány és intelligens legyen. Mit számít a pénz, ha boldogságban élünk?" - tette fel a költői kérdést egy bulvárlapnak adott interjúban.

Sylvi tehát továbbra is magabiztos, tudja, hogy mit akar elérni az életben. Ennek érdekében pár hét alatt újra bombaformába hozta magát, hogy új külsejével hódítsa meg a férfiakat. Tökéletes domborulatait az FHM e havi címlapján is megmutatta.

"Kemény hetek állnak mögöttem, diétáztam és rendszeresen edzettem. De megérte a több hónapos szenvedés, úgy érzem magam, mintha kicseréltek volna" - jelentette ki magabiztosan Sylvi.
Forrás: Hírextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ztboy
2009. március 18. 11:20
Szilvi!
Keressél nyugodtan meg engem. :))))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását