2024. május 2. - Zsigmond

Döbbenetes változás! Ördög Nórit nem érdekli a karrier

Senkinek és semminek nem akar megfelelni a szép műsorvezető, csak boldogságra vágyik. A szerelméért képes arra is, hogy...
2009. március 11. szerda 12:49 - Hírextra
Már nem akar megfelelni a róla kialakított képnek, csak boldog akar lenni Nánási Pállal az RTL Klub népszerű műsorvezetője, Ördög Nóri. Erről ő maga mesélt az egyik női lapnak, amelynek címlapfotóját Nóri szerelme készítette.

„Az ő képei az első valódi fotók rólam. Számomra egyértelmű a változás, napról napra tapasztalom, mennyit és hogyan változom. Remélem, mások is meglátják, mennyivel érettebb, felnőttebb lettem, s hogy benőtt a fejem lágya. Tudom, az elmúlt hónapok eseményei látszólag nem ezt bizonyítják. De közben tudom és érzem, hogy most nőttem fel igazán” – vallotta be a műsorvezető a lapnak.

Mint ismeretes, Ördög Nóri a producer Rubin Kristóffal való négy hónapos házasságából lépett ki és kezdett új kapcsolatot Nánásival, aki szintén házasságban él.

A Reggeli műsorvezetője azóta is egy épületben dolgozik válófélben lévő férjével, de a kollégák szerint a köszönésen kívül semmilyen kommunikáció nincs köztük.

A munkatársak szerint míg Ördög Nóri szabályosan kivirult és egyre boldogabbnak látszik, addig Kristófot láthatóan megviseli a válás, miközben a pletykák szerint az ő hűtlensége vezetett házasságuk megromlásához. Nóri állítólag ezért hagyta el a férjét, és csak utána sodorta magával a szerelem.

„Amikor megszületett bennem a döntés, egyáltalán nem érdekelt sem az imidzsem, sem az, hogy mindez milyen hatással lesz a karrieremre. Úgy gondoltam, ha ezentúl senkinek nem kellek majd a szakmában, vagy emiatt el kell menekülnünk külföldre és teljesen új életet kell kezdenünk, az sem érdekel” – magyarázta megindító őszinteséggel Nóri.

Ördög Nóri úgy érzi, szerelme, Nánási Pál fotóművész mellett végre benőtt a feje lágya, és őszintén reméli, hogy ezt a számára fontos emberek is észreveszik.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását