2024. április 29. - Péter

Ez igen! Szexbomba műsorvezető a képernyőn

Az RTL Klub reggeli műsorában láthatjuk az egyik legszexisebb magyar sztárt. A szemrevaló hölgy igyekszik mindennap kihangsúlyozni az előnyös testrészeit.
2009. március 16. hétfő 09:49 - Hírextra
Peller Mariann az RTL Klub műsorvezetője minden reggel mosolygósan és lendületesen vezeti a Reggeli című műsort.

Mariann mindig szexis, nőies ruhákban köszönti a nézőket. Imádja a mélyen dekoltált felsőket, és szívesen hord szexis ruhadarabokat, visel látványos kiegészítőket és divatos, nagy fülbevalókat. Az RTL Klub sztárja gyűjti a cipőket, szekrényében a szivárvány minden színében megtalálhatók különböző lábbelik.

Az egyik bulvárújságnak adott interjújában részletesen kifejtette, hogy mikor milyen ruhát visel szívesen és azt is elárulta, hogy melyik az a ruhadarab, amit sohasem nem venne fel.

Íme Mariann féltett titkai!

„Annak ellenére, hogy 176 cm magas vagyok, szinte mindig magas sarkú cipőt viselek. Újabban ritkábban hordok szoknyát, általában a pillanatnyi hangulatomtól függ, mit veszek fel reggel.

Egybe ruhám szinte egyáltalán nincsen, mert nem előnyös számomra. Mivel az utóbbi fél évben tizenkét kilót fogytam, újabban bátrabban öltözködöm. A ruhákkal próbálom az előnyös testrészeimet kihangsúlyozni.

Egyik kedvenc színem a piros, kifejezetten jól áll a szőke nőknek. Ezt a zakós nadrágos összeállítást elsősorban a képernyőn viselem. Mivel farmerimádó vagyok, a kamerák előtt is gyakran viselek farmernadrágot.

Ha randára igyekszem, mindig szoknyát választok, mert kiemeli a hosszú lábamat. Ilyenkor általában nőies, csipkés felsőt választok, de arra mindig odafigyelek, hogy ne legyen túl kihívó. Fontos, hogy egy nő, mindig maradjon titokzatos.

Ha bulizni indulok, vagányabb, feltűnőbb darabban teszem. Ez a fekete-ezüst flitteres felső az egyik nagy kedvencem. A szórakozáshoz előszeretettel viselek hatalmas ezüst karkötőket és nagy karika fülbevalót.

Imádom a lila minden árnyalatát. Ezt az együttest elsősorban hétköznap, az utcán viselem. Figyelek rá, hogy a kiegészítőim színben harmonizáljanak egymással. Mindig olyan övet választok, amely passzol, a cipőm hőz.

A fekete-fehér örök klasszikus párosítás, soha nem megy ki a divatból. Egy délutáni vásárlókörútra a barátnőimmel lazábban öltözöm, és látványos, színes fülbevalókká teszem vidámabbá a megjelenésemet.”
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását