2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szánalmas! Tóth Lüszi szülei nagyon buták!

Belebukott a csillogásba. A fiatal diáklány azért nem kap félévkor bizonyítványt, mert tanárai értékelhetetlennek tartották teljesítményét. Nagy árat kell fizetnie a rivaldafényért a kis nebulónak.
2009. február 11. szerda 15:59 - Hírextra
Hihetetlen! Tóth Lüszi szülei nem figyelnek gyerekükre. Nem egy olyan fiatal diák van, aki az iskola mellett versenyszerűen sportol, vagy profi zenésznek tanul, mégsem marad ki az iskolából vagy bukik meg félévkor. Nem veti őket vissza a siker a tanulásban.

Nem Tóth Lüszi a hibás. Szülei nevelték félre és így hatalmas kárt okoztak Lüszinek. Engedték ugyanis azt, hogy gyerekük a tanulás rovására építse karrierjét, mely igencsak bizonytalan lábakon állt. Attól még mert a kislányuk egy tizenéves nebuló, nem kellett volna a szülőknek is gyerek fejjel gondolkodniuk. Most akkor ki nevel kit?

A tanárok elhatározták, hogy a kezükbe veszik Lüszit. Rengeteget feleltetik, és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne vesszen el a kis Lüszi. Legalább valakinek van esze. A szülők – a tanárok nyomására – észbe kaptak. Különórákra járatják lányukat, de a lovaglásra a zongora és szolfézs órára is marad ideje az ifjú tehetségnek.

Mint ahogy az kiderült, Edit asszony fontolgatta azt, hogy lánya magántanulóként folytassa iskoláját, de végül belátta, hogy ezzel nem segítene lánya helyzetén. Ahogy az édesanya fogalmazott: „Sokkal jobb, hogy visszament a suliba. Szüksége van az osztálytársaira, a barátokra. Az iskolában helyreállt minden: a fiúk már nem cikizik, mint korábban, és a lányok is kedvesek vele. Rendeztek élménybeszámolót, amikor Lüszi minden osztálynak énekelt, fotókat, videókat mutatott, és sztorikat mesélt arról, hogy mi is történt vele a verseny alatt”.

Minden jó, ha a vége jó! A szülők észbe kaptak, Lüszi elkezdett tanulni és az osztálytársai is újra kedvelik őt! Csak nehogy jöjjön még egy megasztár!
Forrás: HirExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását