2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az év bulvárhíre

A Hírextra szerkesztősége is évet értékelt: megpróbáltuk kitalálni, mik voltak a 2008-as év legmeghatározóbb momentumai. Szubjektív összefoglalónk bulvárrovatokat felidéző fejezete következik: nyert a Megasztár.
2008. december 31. szerda 13:10 - Szalay Gergely
A szerkesztőségi évzáró emlékpróba bulvárvonalon lényegesen nagyobb szórást mutat, mint belpolitikai téren. Köszönhető ez talán annak is, hogy a munkatársak többsége nem követi elmélyülten a bulvárhíreket.

A rosszindulatú pletykák viszont hozzájuk is eljutnak – legalábbis, ha jól értelmezzük a született eredményt. Egyetlen témára érkezett két szavazat: ez pedig az a hír volt, hogy a Megasztárt Király Viktor édesapja pénzének köszönhetően nyerte meg. Majd meglátjuk, ebben a kérdésben nem kívánunk konkrét állásfoglalásig jutni. Majd a közönség eldönti, ki nyer hosszú távon.



Emellett fontos szerepet játszottak a keblek az évben – vagy a szerkesztőségi gárda egyes tagjait ragadták meg következetesen nagyon hasonló témák. Érkezett egy szavazat Kelemen Anna új melleire (függetlenül attól, hogy megjelent a róla szóló könyv, illetve a kutyája miatt folytatott per is lezárult), és Gaál Noémi plasztikai történetére is: e szerint az időjárásjelentőnek tévedésből egy számmal nagyobb implantátumot tettek be a tervezettnél, míg a neki szántakat másik hölgy kapta. A status quo mégis maradt: Noémi még jobban érezte magát az új mellekkel, a másik hölgy pedig úgy vélte, tulajdonképp a kisebbek is elég nagyok neki. Egy szavazatot kapott Kiszel Tünde új naptára is – mivel emiatt kollégánkat, a juj.hu riporterét némi inzultus is érte a műsorvezető születésnapján, fontossága tulajdonképp nem vitatható.

Nemzetközi vonalon (akármit is tett idén Paris Hilton, a coming outoló Lindsay Lohan, az önpusztító Amy Winehouse, a tovább gyarapodó Brangelina-família, vagy a nagy visszatérő Britney Spears) a Madonna – Guy Ritchie válás lépte át a bizonyos ingerküszöböt. Sejtettük, hogy ez lesz, de nem gondoltuk volna – hangzott a kommentár.

Ezek mellett csak egy hazai hír csúszott át: a postását megverő pap története, aki rossz néven vette a neki kéretlenül kézbesített Szabad Földet.

És Önöknek mi volt idén a kedvenc bulvárhírük?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását