2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Ördög Nóri új kapcsolata nem lehet sikeres?

Több mint felejtés? Újabb fellángolás vagy ez most már valóban az „igazi”? Ördög Nóri bevállalós csaj, két hónapja vált, de máris talált magának egy új szerelmet.
2009. február 10. kedd 13:59 - Hírextra
Szkepszis helyett optimizmus! Ördög Nóri nem csalódott a párkapcsolat intézményében. Igaz, hogy a házasságot eddig még csak négy hónapig bírta, de ez sem keseríti el a bátor Ördög Nórát!

Bizonyítékul arra, hogy új kapcsolata több egy futó kalandnál, már össze is költözött az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője barátjával, Nánási Pállal. Nóri szíve választottja nem más, mint az ország egyik legsikeresebb és legismertebb fotósa.

Nóri férjével való szakítása óta egy albérletben élt, melyet most feladott és odaköltözött kedveséhez. Minden jel arra utal, hogy ez az új szerelem adta életforma jót tett a kapcsolatuknak: a múlt héten ugyanis a Blikk egyik olvasója kéz a kézben látta az ifjú párt, amint éppen egy moziba siettek. Vonzalmukat nem is leplezték, ugyanis a film alatt többször is szenvedélyesen csókolóztak.

Nyilvánosan azonban még nem vállalták fel egymást. Nóra ugyanis kedvese nélkül érkezett a Story Díjátadó Gálára, ahol egyébként megnyerte a legjobb műsorvezetőnek szánt díjat. A győztes a rendezvényről sietve távozott, ezzel elkerülve az újságírók kellemetlenkedő kérdéseit.

A barátok szerint rövid életű lesz ez a fellángolás, mert  két annyira eltérő személyiségről van szó, hogy hosszútávon nem lehet sikeres kettőjük együttélése.

De az ellentétek ugye vonzzák egymást. Milyen unalmas lenne az élet és a párkapcsolatok világa is, ha a felek mindig mindenben egyetértenének. Ha csak ennyi a gond – azaz, hogy nagyon különböző egyéniségek –, attól akár még életük végéig is nagy szerelemben élhetnek .
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását