2024. április 30. - Katalin, Kitti

5 ok, amiért jó érzelmek nélkül szexelni a nőknek

Miért jó az érzelemmentes szex? Miért jó az, ha nem érzünk a másik iránt semmit sem, csak az erős szexuális vágyat? Itt van 5 tipp, hogy biztos legyél benne, hogy a szerelemmentes szex a nők számára sem tabu téma.
2009. február 4. szerda 19:29 - Kővári Adrienn
1.ok

A legfontosabb talán az, hogy nem tartozol felelősséggel a partnered iránt. Nem kell törődnöd vele, nincsenek veszekedések, nem tartozol elszámolással neki, nincsen semmi köztetek a jó szexen kívül. Ha pedig még sem kielégítőek az együtt töltött órák, akkor egyszerűen csak nem hívod fel többet, vagy kinyomód a telefont, ha ő keres. Ráadásul az sem baj, ha még a nevét sem tudod, a születésnapjáról már nem is beszélve.

2. ok

Ha egyszer megtetted, megteheted többször is. Nem kell azért túlzásba esni, de nincs mit benne szégyellni való sem. Nők vagyunk, akiknek igenis vannak igényeik, amiket szeretnénk is megkapni. Szabadon ismerkedhetsz, és kedvedre randizgathatsz. Nem kell mindenkivel lefeküdnöd, de addig sem vagy lekötve, így akár több férfi is megférhet egymás mellett az életedben.



3. ok

Amíg keresed a nagy őt, addig sem kell egyedül lenned, és unatkoznod. Hiszen annál lelombozóbb érzés nincsen, amikor a barátnőid a párjaikról mesélnek, de neked szerelem híján csak csöndben kell kuksolnod a sarokban.

4. ok

Ha még nem akarsz komoly kapcsolatot, vagy éppen most száltál ki egyből, akkor sem kell magányosan élned. Sokan lehet, hogy nem nézik jó szemmel az alkalmi kapcsolatokat, pedig csak azért, mert éppen nincsen párod, attól még nem kell egyedül lenned. Ha meg az a te saját döntésed, hogy egyéb okok miatt most nem fér meg az életedben egy komoly kapcsolat, mert éppen a munkád sokkal fontosabb neked - ez a tény szinte könyörög azért, hogy szeretőd legyen.

5. ok

Ami eleinte csak szexnek indult, abból később könnyen szerelem is születhet. Az igazit többféleképpen is meg lehet találni, akár ez is lehet az egyik módja, hiszen, ha az ágyban minden rendben van köztetek, és esetleg szex nélkül is jól kijöttök egymással, könnyen egy normális kapcsolat is kialakulhat a kezdeti kalandból.



Az okokat még sokáig lehetne sorolni, de felesleges. Ha valaki ellene van, azt úgysem lehet meggyőzni, aki viszont kedveli az ilyen kapcsolatokat, az már úgy is túl van egy-kettőn. Egy férfi bármikor megteheti, hogy több lánnyal is összefekszik élete során, akiket többé sosem fog látni, egy nőnél ezt már nem nézik olyan jó szemmel. Bár, szerencsére manapság már nem minden férfinél fogadják örömmel, ha túl sok trófeával büszkélkedhet.

Ellenérvek

Ennek a fajta kapcsolatnak is megvannak a veszélyei, könnyen beleszerethet az egyik fél a másikba, vagy az is megeshet, hogy a felek nem egyforma szándékkal közelednek egymáshoz. Kommunikációval könnyen lehet segíteni a felmerülő problémákon, de ezeket csak akkor érdemes megbeszélni, ha amúgy van értelme ennek a szedett-vedett kapcsolatnak.

Akkor is rosszul végződhet a dolog, ha túlságosan belelovaljuk magunkat partnereink váltogatásába, könnyen rossz szemben tűnhetünk fel mások előtt, ami később akár komolyabb párkapcsolatainkra is árnyékot vethetnek.

Összegzés

Az érzelemmentes szex egészséges nőknek, férfiaknak egyaránt. Az emberek szeretnek kísérletezni, ismerkedni, s ebbe az együttlétek is beletartoznak, ez manapság nem számít tabu témának. Több ok is van, ami mellette szól, de azért a negatív tényezőket sem árt számításba venni, nehogy egy alkalminak szánt kapcsolat, sérüléseket okozzon nekünk.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását