2024. április 27. - Zita

Folytatódik Ördög Nóri love storyja

Uborkaszezon van a bulvárvilágban, ennek megfelelően Ördög Nóra házassági problémáival van tele minden sajtótermék. Megpróbálunk rendet rakni a különböző történetszálak között – mégiscsak fontos képben lenni az év első nagy durranásával.
2009. január 9. péntek 07:34 - Szalay Gergely
Hogy is van ez?

Nem könnyű mindent átlátni az ügyben: nagyjából annyit lehet tudni, hogy az RTL Klub műsorvezetője megorrolt férjére, a szintén a csatornánál dolgozó Rubin Kristóf producerre, és hirtelen összejött Nánási Pál fotóssal. Az ok az volt, hogy Rubin félrelépett – nem először. Ennél bővebb részletekkel csak az érintettek tudnának szolgálni, ők azonban nem vágynak ennél is nagyobb nyilvánosságra.

Szépen indult

Pedig a románc nem is olyan régen megkapó körülmények között lett nyilvános. Augusztusban ugyanis a pár hét együtt töltött év után úgy döntött, házassággal koronázzák meg kapcsolatukat. Különösebb nyilvánosságot ennek az eseménynek sem szántak, de egy szemfüles járókelőnek köszönhetően kiderült, hogy az esküvőt Nóra szülővárosában, Szentesen tartották – viszonylag szűk körben. Az egész eseményről csak annyi derült biztosan ki, hogy Nóra ruháját a Szombat esti láz kosztümjeit is szállító Náray Tamás tervezte.

Az akkor nyilatkozó név nélküli barátok még kifejezetten örültek az eseménynek, bár azt akkor is többen megjegyezték, hogy a pár kissé viharos, se vele - se nélküle kapcsolatban élt jó ideje. Arra gondolt mindenki, hogy kicsit csillapodtak kedélyeik, és a meghitt közös folytatásban bíztak.

Csúnyán folytatódott

Nem így alakult. Az év végén jelentek meg az első hírek arról, hogy Ördög összejött Nánási Pállal, aki a nyuszis lapként emlegetett férfimagazin fotósaként találkozott a tévéssel. Ezt megelőzően a férjével nem sok időt tudott együtt tölteni, mivel Rubin a Celeb vagyok, ments ki innen forgatásán volt Dél-Amerikában. És a rossz nyelvek szerint nagyon közel került egy kolleginájához – egész pontosan egy szobában laktak, ami túlmutat a futó kapcsolat műfaján – amiben egyébként nagy tapasztalatai vannak a tévésnek (újra a név nélküli barátok szíves tájékoztatása, mellettük jó eséllyel a párnak már valószínűleg nem kell ellenségeket beszereznie).

Innentől érthető, hogy a Szombat esti lázat szerkesztő és vezető Ördög kissé ingerülten fogadta a hírt, és egyértelműen a házasság lezárása mellett döntött – ahogyan azt a Nóri nagymamáját is elérő cikkben is olvashattuk.

A néni szerint (aki azért ennél jobb sorsot érdemelt volna) akkor szembesült a házasság bukásával, amikor Nórának odaadta a nekik szánt ajándékokat, és az unoka kissé dühösen kezelte a férjének szánt csomagot.

Azt ne firtassuk, ezt az információt miért is kellett kicsikarni a nagymamából – valamiért fontosnak érezték, hogy az unokája magánéletével piszkálják.

A lapok persze megtalálták Nánási korábbi barátnőjé(nek egy barátnőjé)t is – mert a fotós is egy korábbi kapcsolatból lépett ki Nóra hatására.

Hovatovább

A hetilapok is persze címlapon tárgyalják a történet újabb fordulatait: néhányan még a szakításnál tartanak, mások már a pár újra összejövését várják (az eddig kilengéseket is túlélték, ezt már miért is ne tudnák, ugye).

Hogy pontosan mi lesz a történet vége, egyelőre nem tudjuk. Az egyik bulvárlap szerint még menthető a házasság (és a tévések valószínűleg megint nekifutnak), ebben az esetben Nánási és barátnője lehet érdekes – velük mi is lesz, tessék mondani?

Kiderül. Vagy nem. Igazából nem ránk tartozik, a sajtó pedig előbb-utóbb talál magának új célpontot (nagymamástul, fene a kollégák ízlését).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását