2024. április 26. - Ervin

Aljas cikk az MSZP-elnök felesége ellen

Egy nyomdafestéket nem tűrő cikkel, s a hozzá tartozó minősíthetetlen témájú voksolással verte ki a biztosítékot a Habony Árpád ötvenszázalékos tulajdonában lévő portál. Még a konzervatív oldalon is óriási a felháborodás.
2016. január 26. kedd 14:52 - HírExtra
 
Bár a magyar politikában szinte semmi sem szent, még a sokat látott politikusokat is kiakasztotta a 888.hu húzása. A G. Fodor Gábor által vezetett hírportál leközölte Rába Tímea volt szépségkirálynő 18 évvel ezelőtti aktfotóit. A névtelenül író szerző pedig azon elmélkedett, hogy annak idején milyen sokan önkielégítettek a képek láttán.

Köztük a szocialisták, így Tóbiás József MSZP-elnök is, akinek felesége éppen Rába Tímea „hajdani szépségkirálynő és szexuális segédeszköz”. Ráadásul az olvasók is szavazhattak arról, hogy kivernék-e Tóbiás feleségének képeire.

A cikk leközölte Tóbiás 13 éves lányának, Ninának a fotóját is. A szerző megjegyezte: nem tudni, mi a rosszabb: ha a tinédzser lány apját követné a politikai pályán, vagy az anyját a pornófotózásban. G. Fodor Gábor a 888. hu indulásakor így elmélkedett a konzervatív újságírásról: – Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. Az atv.hu-nak a főszerkesztő elmondta: a politikusnak az a dolga, hogy politizáljon, az újságírónak, hogy írjon.

A Bors megkereste Rába Tímeát is, de nem kívánt nyilatkozni. A 888.hu-t kiadó cég, a Modern Media Group 50 százalékos tulajdonosa Habony Árpád, aki Orbán Viktor kormányfő – nem hivatalos – főtanácsadója. Ennek ellenére a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Gulyás Gergely a Facebookon azt írta: jóízlésű embernek a 888-hoz semmi köze nem lehet, és teljes szolidaritása Tóbiásé és családjáé.

Forrás: borsonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását