2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szandika pankrációzni fog?

A plasztikcica remekül érzi magát a villán kívül. Több cég is felkereste már, hogy reklámozza terméküket. Lacival közös vállalkozásba kezdenének.
2011. március 16. szerda 19:28 - HírExtra
Szandika élvezi a szabadság mámorát. Változatlanul úgy gondolja, jobb neki, hogy kiszabadult a luxusbörtönből, és remekül érzi magát Tökölön, Sanyi parasztházában. Nagyokat sétál a friss tavaszi levegőn, miközben becézgeti az udvar állatait, a kutyát, a macskákat, a lovakat, a tehenet, és a legújabb jövevényt, Piszi kecskét, amely Anikó villabeli becenevét kapta. Szandika kisimult és folyton mosolyog, azonban nem sokáig élvezheti zavartalanul a vidéki idillt.

Beindult ugyanis a verkli, állandóan csörög a telefonja, tele van tervekkel, és már több cég ostromolja reklámajánlattal.

"Máris kaptam egy csomó felkérést, napokon belül szerződni is akarok. Felajánlották, hogy legyek egy lovaglóruházatot forgalmazó üzlet arca, de egy kozmetikai cégtől és egy étkeztetési vállalattól is megkerestek" – sorolja a lehetőségeit Szandika.

A szőke valósághős többé nem a testével szeretné megkeresni a betevőjét. Úgy érzi, túl van már élete ezen szakaszán, és erre a villalét alatt ébredt rá.

"Nem akarok már rúdtánccal, sztriptízzel foglalkozni, maximum a topless, de azt sem egy éjszakai lokálban" – tette hozzá a plasztikcica, aki Lacival nagyralátó terveket szőtt a villában.

"Lacival azt találtuk ki, hogy összehozunk egy közös bizniszt: női pankrációshow-t rendezünk. Én leszek a reklámarc, a konferanszié és az est háziasszonya meg bármi, ami tőlem telik. Ő pedig hozzáteszi a szakmai részt: szervezi a helyszínt, hozza a bunyós csajokat, kitalálja a szabályrendszert, a küzdősport az ő asztala" – tette hozzá a temperamentumos lány, akinek már csak meg kell várnia, míg a villa dokija is kiesik a játékból, hogy elkezdhessék közös vállalkozásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását