2024. április 18. - Andrea, Ilma

Nem lesz többé prosti Szandika

Az egyik percben még sírt a boldogságtól, amiért kiesett, a másikban viszont már eltorzult arccal üvöltötte Sanyinak: vele bizony nem megy haza! A villa plasztikcicájának hangulatingadozásait már jól ismerhetik a nézők, kérdés, hogy a villán kívül mennyire lesz képes ezeket kezelni.
2011. március 16. szerda 13:57 - HírExtra
Az ismertség által lehetőséget kapott egy jobb életre, de vajon kihasználja-e vagy inkább a könnyebb utat választja, és újra a rákospalotai örömlányok közé megy dolgozni. A Blikk ugyanis megtudta: volt idő, amikor a plasztikcica a szemétégető mellett árulta a testét. Bevallása szerint azonban a több mint három hónapos bezártság megtanította: létezik más megoldás is.

– Nem tagadom, valóban volt olyan időszak az életemben, amikor én is kijártam oda, és prostituáltként éltem. Iszonyatosan elkeseredett időszak volt, pénzem nem volt, és az állandó szeretethiány is eluralkodott rajtam. De szerencsére hamar észbe kaptam, és két hét után otthagytam az egészet – mondta Szandi, aki azt is elárulta, soha többé nem vetemedik ilyesmire.

Pedig a helyi lányoktól megtudtuk, nem is keresnek rosszul, egy nap alatt akár több tízezer forint is összejöhet. Igaz, a téli hideg és a többi lánnyal folytatott harc elijesztheti az újakat.

Szandika fillérekért árulta a testét

– Gyorsan jönnek-mennek itt az új lányok, aki megmarad, azt mind ismerjük látásból, de a legtöbb csak két-három hétig van itt. Pedig annyi idő alatt viszonylag sok kuncsaftot lehet szerezni, tőlük pedig naponta akár 15-20 ezer forint is összejöhet – mondta a Blikknek az egyik prostituált. Kérdés tehát, hogy a jövőben Szandi egy-egy rosszabb pillanatában nem tér-e vissza a sorra. Bár ő azt mondja, hogy a villának köszönhetően rengeteget tanult.

– Öt év tapasztalatát szedtem össze az elmúlt három hónapban. Én is meglepődöm azon, hogy már képes vagyok parancsolni önmagamnak, visszafogni az indulataimat, használni a szavak erejét, és nem utolsósorban nagyszerű barátokat szerezni – mondta a Blikknek Szandi, akiből hazaérve Sándorhoz ismét előjött gyermeki énje is. Azonnal végigcsókolta az összes állatot, felpattant a lóra, majd a motorra is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását