2024. április 29. - Péter

Titkos lagzira készül Olivér

Olivér ugyan üres zsebbel lépett ki a villából, mégis tele van tervekkel. Párja, Enikő megbocsátott neki, így a villa fenegyereke ismét teljes bizalmat élvezhet szerelmétől.
2011. február 15. kedd 11:16 - Kancsár Edina
Olivér teljes mértékig túltette magát a drámai párbajon: arca kisimult és szeme is csillog. Le sem tagadhatná, hogy mennyire boldog, hiszen szerelme, Enikő bizalmat szavazott kettejüknek.

„Kétéves kapcsolatunk legromantikusabb szeretkezésében forrtunk össze Enivel az első éjszakán. Azt hittem, hogy hazaérkezésem pillanatában szexelni akarok majd, de nem így volt. Leültünk és beszélgettünk előbb. Tudni akartam, mit gondol rólam és erről az egész, számára kellemetlen felhajtásról” – mesélte boldogan Olivér.

„Nagyon megijedtem, mert Eni hat kilót fogyott a nyolcvan nap alatt, amíg bent voltam, és bár még a párbaj estéjén úgy hittem, hogy engem jobban megviselt az egész, rá kellett jönnöm, hogy az ő lelke komolyabban sérült. Nem akarok álságos lenni, és mártírt csinálni magamból, hiszen mindezt nagyrészt magamnak köszönhetem, de nem tudtam, hogy Enikőnek milyen nehéz volt idekinn – tette hozzá Oli.

„Fogalmam sem volt róla, milyen kép alakult ki rólunk, hogy az emberek megfenyegetik Enikőt az utcán, vagy azzal vegzálják, miért nem rúg ki engem, amiért megcsaltam. Mindenkinek tudnia kell, hogy bár az összevágott anyagokból egy komplett egyhetes Anikós love storyt mutatott a tévé, nem csaltam meg a kedvesemet. Nem fogom sajnálni az időt arra, hogy azokon, akik bántották Enikőt, egyesével és személyesen vegyek elégtételt” – fenyegetőzött a villa vagánya.

Még csak három napja szabadult a luxusbörtönből, máris tele van tervekkel a nagyszájú ex villalakó.

„Először is meg kell néznem, milyen lehetőségeim vannak: újra dolgozni akarok, mert ez alatt a nyolcvan nap alatt alig volt bevételünk, most is négyszáz forint van a zsebemben. A másik feladat a szerelmem lelkének szisztematikus feltöltése. Volt pillanat, amikor azt éreztem, talán nem lehetséges. De most, hogy már két napja együtt vagyunk, megint elhiszem, hogy ketten mindenre képesek vagyunk, és miénk a világ” – mondta optimistán Olivér.

Majd hozzátette: „Ahogy megígértem, el is fogom venni feleségül, de persze – és ezért senki se haragudjon meg – titokban rendezzük majd a lagzit. Én nem vagyok és nem is akarok teljesítmény nélküli címlapsztár lenni.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását