2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Olivér ingyenélő volt?

Olivér vélhetőleg adósságai elől szökött a villába. Az elmúlt napokban sorra bukkannak fel azok, akik állítják, hogy sok pénzzel tartozik nekik a nagyszájú fiú.
2011. február 9. szerda 10:12 - HírExtra
Haragszanak rá, mégis Olivér győzelméért szorítanak Olivér hitelezői, hiszen egyetlen reményük arra, hogy visszakapják a pénzüket, ha Oli megnyeri a fődíjat. Egyikük nyilatkozott a Borsnak.
Olivér hitelezői a Facebookon találtak egymásra

„Olivér egy időben rengeteget játékgépezett, ami vitte a pénzt. Többször kért kölcsön, eleinte visszaadta, de újra kunyerált, és másodszor már elfelejtette megadni a tartozását. Számtalan módszere volt arra, hogy ingyen éljen: amikor az egyik zenecsatornánál dolgozott, többször forgatott kocsmákban, szórakozóhelyeken, azt ígérve a tulajdonosoknak, hogy látszódni fog a hely, ami nagyszerű reklám lesz. Ezután számlát nyitott, és soha nem egyenlítette ki” – magyarázta a neve elhallgatását kérő kocsmáros, aki szerint itt az ideje, hogy Olivér törlesszen.
Olivér hitelezői a Facebookon találtak egymásra

„A szombati párbaján nagyobb tömeg fogja várni, mint amire számít, és megtörténhet, hogy többen lesznek azok, akikkel inkább soha életében nem találkozna. Engem cseppet zavar, hogy évek óta várok a pénzemre, ő meg a villában dőzsöl, ráadásul akkor is őt kell néznem a tévében, ha nem akarom. Csak azért örülnék, ha megnyerné a műsort, mert talán eszébe jutna, hogy van néhány elvarratlan szál az életében, és megadná az adósságát” – tette hozzá a dühös hitelező.

Olivér bátyja félreértésre gyanakszik.

„Nem tudok arról, hogy a testvérem bárkinek is tartozna, szerintem ennek semmilyen valóságalapja sincs. Arra tudok csak tippelni, hogy amikor a zenetévénél dolgozott, megígért valamit valakiknek – magyarázta Olivér bátyja, Máté.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását