2024. május 18. - Erik, Alexandra

A Való Világ villa vendégei

Másfél hónapja, hogy a valóságshow elkezdődött az RTL Klubon, és izgalomban tarja az ország nagy részét. Érdekes egyéniségek kerültek be a házba, akik eredetileg 15-en voltak, mostanra 11-en maradtak és egyre fogy a létszám.
2011. január 22. szombat 08:13 - HírExtra
Valamennyire már sikerült megismernünk őket, de a legtöbben mindig újabb oldalukat mutatják, ezzel alaposan meglepve és összezavarva minket, nézőket. Az eddig látottak alapján kiválasztottuk azokat a játékosokat, akiket a legmeghatározóbb, legérdekesebb, legmeglepőbb jellemű személyiségnek találtunk. Eddig.

Alekosz

A női lelkek ismerőjeként számon tartott érdi férfi a való életben biztonsági őrként tevékenykedik. Az „okostojás” kategória győzteseként elsőként került be a villába. Mindig hatalmas érdeklődéstől övezve fogadta az újonnan érkezett női játékosokat, és mindegyikbe szerelmes is lett egy kicsit (pontosabban folyton szexen jár az „esze”) , még az azóta önként távozott Ginába is, aki a férjével érkezett a műsorba.

Eleinte nem látszott észlénynek, de mostanra kiderült, hogy Alekosznak remek, találó meglátásai vannak, igyekszik a tanácsaival ellátni a többieket. Egyfajta karikatúra valahol a férfi, kicsit talán a különc Monk nyomozóhoz lehetne hasonlítani a viselkedését. Bár próbálkozik, de nem igazán tud feloldódni, megmarad benne egy folyamatos merevség, ez még testtartásán is látszik. A legszorosabb kapcsolatot Olivérrel ápolja, akivel valószínűleg a való életben soha nem kötöttek volna barátságot, mivel annyira különböző jellemek.

Éva

A 28 éves „törtető” már ismerős lehet számunkra, mivel annak idején megmutatta magát a Bár 2.0 című műsorban, amiben híres nem, csupán ellenszenves lett. Mint ahogy ott is, most a Villában is az egyik legmegosztóbb személyiség, aki kendőzetlenül megfogalmazza bárkiről a véleményét, és nem retten vissza semmilyen vitától. Hisztijeitől gyakran hangos a Villa, szeret inni, kifejezetten lusta és rossz példaként rengeteget dohányzik.

A kinti életben dolgozott már a médiában, jelenleg hosstesként tevékenykedik. Két évig volt az ismert motoros, Talmácsi Gábor barátnője, és bár a férfi a nyilvánosság előtt nem vállalta fel Évát, mégis komoly kapcsolatról beszélhetünk, mert Talma a szüleinek is bemutatta. Éva talán Olivér női megfelelőjének mondható, ugyanis hasonlóan taktikusan próbál szervezkedni, mint a vagány férfi. A legnagyobb különbség köztük, hogy Évát szinte naponta ragadja magával az indulat, és ezért forró fejűen viselkedik. Már kétszer párbajozott.

Laci

A „doktor” kategória 41 éves nyertese megjárta már Afrikát is. A legidősebb villalakó az egyik legnyugodtabb jellem, ő az, aki magára vállalta a főzést is, rendmániájával, pedantériájával időnként nemcsak a többieket készíti ki, de önmagát is. Laci szigorú szabályok szerint él a kinti világban, ügyvezetőként és biztonsági tisztként dolgozik. Ő volt az egyetlen, akit egészen szilveszter éjszakáig nem láthattunk sírni, ekkor is csak elhunyt édesapja miatt szomorodott el.

Csendes megfigyelő, a háttérből szemléli az eseményeket, s azok alapján szelektál és szortíroz. Időnként ő is tud ordítani, mint ahogy fizikai erejét is nehezen tartja kordában néha, bár tudja, hogy a tettlegesség azonnali kizárást von maga után, ő pedig szeretné megnyerni a játékot. A bentiek közül Anikó érdekli nőként, de hogy lesz-e köztük valami, arra csak az idő adhat választ.

Szandika

A 20 éves falusi lány, kategóriájának nevéhez hűen tükrözi külsőre a „plasztik cicát”. Legnagyobb szenvedélye a plasztika, ami meg is látszik rajta, de ezt ő felvállalja, nem szégyelli. A táncosként az éjszakában dolgozó lány már a beköltözése napján bevetette tánctudományát és igyekezett levenni a fiúkat a lábáról, Alekosznak még melltartóját is levette - kedvességből. Később állítólag több is történt köztük egy részeg éjszaka során a pihenőszobában.

Bár nagyon-nagy szája van (és ezzel nem szilikonajkaira utalunk), szerethető figura, okosakat is tud mondani, legjobb tulajdonsága, hogy őszinte. Ritkán kerül konfliktusba a többiekkel, ha viszont mégis megtörténik, akkor keményen kiáll a véleménye mellett. Mindig benne van minden buliban, hiszen azért jött a villába, hogy szórakozzon és szórakoztasson, ennek pedig igyekszik teljes mértékben megfelelni. A nyereményéről azt állítja: a kocsit összetörné, a lakást lelakná, a pénzt elherdálná. Várjuk ki a végét!

Olivér

Éva mellett a másik ismerős arc a nézők számára a „vagány” kategória győztese, a 33 éves Olivér lehet. A férfi korábban a Viva Tv-n vezetett műsort, 2006-ban a MegaWatt-ot, amival gyorsan az éjszakai műsorsávba került vad stílusa miatt. Jelenleg dublőrként dolgozik, legutoljára Angelina Jolie nálunk forgatott filmjében szerepelt, de volt már kampányarc is. 2009 áprilisában életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta, mivel rablótámadás áldozata lett.

Három srác cigit kért tőle, ám ő nem adott, a fiúk egyike pedig ezért bosszúból utána ment és késsel háromszor hátba szúrta, majd pedig elvették tőle minden értékét. A Villa legmeghatározóbb egyénisége, ha kell, megvicceli a többieket, mindig újabb poénon töri a fejét, bár azt nem szereti, ha vele poénkodnak. Keményen odapörköl másoknak, ha ennek szükségét érzi. Született taktikus és vezető alkat, aki azért megmutatja az érzelmes oldalát is, ha arról van szó. Barátnője után első héttől fogva látványosan vágyakozik, azóta érzi jobban magát az érzelmi és szexhiány okán, amióta pár percre bejöhetett hozzá szerelme és megölelhették egymást.

Alekosszal első perctől barátoknak érzik magukat, az okostojás felnéz rá, rengeteget beszélgetnek egymással. Csak remélni tudjuk, hogy a kinti világban is igazi barátokká tudnak majd válni.

Gombi

A 27 éves sztriptíztáncos már beköltözése előtt a lányok kedvence volt. A villalakók szkeptikusan fogadták, nem örültek neki túlzottan, mást vártak helyette kategóriájából. Ez meg is valósult, ugyanis egy megkérdőjelezhető szavazatmennyiség okán ellenfele, Jerzy is bejutott mellé a Villába később, őt pedig mindenki nagyon várta. A kettejük köztifeszültség azóta oldódni látszik, bár ki tudja mi a valóság ott bent?

A szépfiúról kiderült: rettentően érzelmes, minden percben el tudja sírni magát, ha szeretteiről, főként bátyjáról és barátnőjéről, Picurról esik szó. A többiek ezt néha meghatónak, néha idegesítőnek, néha férfiatlannak találják. Amióta Gombi hazatelefonálhatott, ő is megnyugodott kissé, érzelmi kitörései jelentősen visszafogottabbak. Lassú víz partot mos alapon még a fődíj közelébe is elkerülhet.

Gigi és Jerzy

Ők a VV4 „szerelmespárja”, bár tudjuk a korábbi szériákból, hogy a villabéli szerelmek ritkán élik túl a kinti világ megpróbáltatásait, erre több példát is láthattunk. Gigi testvérével, Bécivel érkezett a villába, Jerzy pedig a „szépfiú” kategória kettes számú képviselőjeként lépett be Gombi után a négy fal közé.

A való életben mindkettejüknek a tánc a szenvedélyük, talán ez volt az egyik ok, amiért elkezdtek közel kerülni egymáshoz, hiszen már alapból közös az érdeklődési körük. Egyikük sem az a harsány típus, de a viccelődésben, poénkodásban szívesen benne vannak. Szex nincs köztük még, csak ölelgetik, simogatják, csókolgatják egymást – a többiek irigykedve figyelik mindezt.

Amióta együtt vannak, kicsit minta mindketten „kivonták volna magukat a forgalomból”, amit a többiek sérelmeznek is, leginkább Gigi bátyja. Béci egy alkalommal félre is hívta húgát, hogy elmagyarázza neki, miért is jöttek ebbe a műsorba. Mivel albérletekben élt mindig családjuk, nagy szükségük volna a fődíjra. Érdeklődve várjuk, vajon milyen hosszú lesz a két játékos kapcsolata.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását