2024. március 29. - Auguszta

Kinek való a NekedValó?

Hétfőtől az RTL Klubon jelentkezik a ValóVilág egyik kísérő műsora, a NekedValó. Kíváncsiak voltunk, hogy indokolt-e még egy valóvilágos műsor sugárzása. Dobsi Adriennt, a Való Világ sajtóreferensét kérdeztük.
2011. január 9. vasárnap 18:02 - Kancsár Edina
A ValóVilág kísérő műsora a NekedValó január 3-tól a Cool-ról az RTL Klubra költözött. Mi indokolta ezt a lépést: ennyire megnőtt az érdeklődés a ValóVilág iránt?

Igen, nőtt az érdeklődés, így át is került ez a műsor a főcsatornára. Ez egy talkshow, ami a villabeli események hátterét magyarázza.

Az eddigi adatok alapján hogy látja a csatorna, érdemes volt áttenni a műsort?

A ValóVilág nézettségének emelkedése jelzi, hogy az érdeklődés folyamatosan nő a villalalakók élete iránt, tehát biztos hogy érdemes volt átvenni a műsort. Az első adás még nem nyerte meg a sávját, de a görbén szépen látszik, ahogy emelkedett.



Mivel a délutáni sávban sugározzák, felmerül a kérdés, hogy nem káros-e a gyerekek számára. Különösképp figyelnek rá, hogy ne legyenek benne kiskorúakat veszélyeztető elemek?

Mivel ez egy háttérműsor, nem hiszem, hogy gondot okozna a kiskorúak számára, de természetesen a szerkesztők figyelembe vesznek minden ilyen szempontot is.

Elsősorban a bejátszásokra gondolok, hiszen a villában nem ritka például a káromkodás.

Szerelmek és viták, barátok és ellenségek bent és kint - a műsor témája. Nem hiszem, hogy ez káros lenne a fiatalok számára.

NekedValó Műsorvezetői
Istenes Bence és Mádai Vivien a két műsorvezető. Bence több évig volt a VIVA műsorvezetője, miután szerződése lejárt a zenetévével meghívást kapott a műsorvezető válogatásra. Több forduló után esett rá a választás. Partnere a kérdezősködésében Vivien lesz, aki jelenleg a Színház és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakán tanul és ez az első munkája. /rtlklub/

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását