2024. május 26. - Fülöp, Evelin
A tehetségkutatóknak az volt a lényege, hogy csiszolatlan „gyémántokra”, ismeretlen tehetségekre bukkanjanak a csatornák. Ehhez képest idén bőven akadtak olyan versenyzők, akik komoly szakmai tapasztalattal rendelkeztek korábbról.
2011. január 15. szombat 17:12 - Kancsár Edina

Non Stop

Az együttes frontembere, Solti Ádám hivatásos énekes, táncos és modell. Több musicalben is szerepelt: 1992-ben a Marczibányi Téri Művelődési Központban megrendezett A muzsika hangja című előadásban, 2004-ben a Madách Stúdióban a Csillagok krónikájában, 2005-ben pedig a Houdini című musical főszereplője volt. 1999 óta az Independance tánccsoport tagja, három éven keresztül pedig modellkedett is.



A Megatánc promóciójában és sok más rendezvény keretén belül is megcsillogtatta tánctudását, de számos reklámfilmben (Vodafone, Allianz, Nokia, Orange) is láthattuk már. Ezeken kívül a Jazz and More (volt Swinging Bach Singers) jazz- és gospelkórus tagja, szólistája és koreográfusa is.

Szabó Mariann



Mariann is komoly zenei múlttal rendelkezett, ugyanis mikor Szekeres Adrienn kilépett az UNISEX együttesből, Szabó Mariann vette át a helyét. Bár az együttműködés csak néhány évig tartott, szép sikereket értek el együtt.

Tolvai Renáta



A 2010-es Megasztár győztese hazánkban ismeretlen volt a zenei életbe, azonban Romániában már jól ismeri őt a közönség. Reni ugyanis egy romániai országos táncdalfesztiválon néhány éve második helyezést ért el. A megszerzett tapasztalattal a háta mögött indult neki a magyar megmérettetésnek, ahol az első helyig meg sem állt.

Kökény Attila



A Megasztár legjobb férfihangja, Kökény Attila már húsz éve mozog a zenei pályán. Együttesével fellépett az RTL Klub Reggeli című műsorában, forgattak klipet és számos koncerten felléptek. Ám az igazi siker nem akart megérkezni, így a szakmában „öreg rókának” számító Attila elindult az amatőrök versenyén. Nem titkolta zenei tapasztalatát, így a műsor során nem is énektudását akarta bizonyítani, hanem inkább szerette volna megismertetni magát a nagyközönséggel.

***
Hogy mennyire fair olyan jelölteket beválasztani a kezdők mellé, akik meghatározó tapasztalattal rendelkeztek, azt mindenki döntse el maga. De egy biztos: nem könnyű manapság nevet szerezni a zeneiparban, így nem is meglepő, hogy a feltörekvő énekesek a tehetségkutató műsorokat választották ugródeszkának a hírnév felé.

X-Faktor
Az X-Faktor egy licencszerződésen alapuló zenei tehetségkutató műsor, amely az RTL Klub csatornáján látható. A műsor magyar verziója követi az eredeti brit The X Factor című showműsorban alkalmazott szabályrendszert, és a jelentkezők elbírálásában az éneklés mellett itt is fontos szerepet játszik az előadásmód, beleértve a külső megjelenést és a tánctudást is.

Az első széria válogatói 2010 februárjában kezdődtek, a műsorok 2010. augusztus 28-tól voltak láthatóak a képernyőn. A fináléra 2010. december 19-én került sor, a műsor első évadának győztese Vastag Csaba lett.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását