2024. május 6. - Ivett, Frida

Nem keseregnek, énekelnek!

Az X-Faktor kiesőivel, Szabó Mariannal és Domokos Fannival beszélgettünk, hogy miként alakul az életük mióta búcsúzniuk kellett a show-tól.
2010. november 20. szombat 12:53 - Kancsár Edina
Sokak szerint épp akkor voltál a legjobb, amikor kiestél. Hogy élted ezt meg?

Corvin Sétány
A Corvin Sétány, Közép-Európa legnagyobb belváros-megújítási programja Budapest szívében, mely huszonkét hektáros területen valósul meg. Önálló, vegyes funkciójú (lakások, üzletek, szórakoztató központok, irodák) városrészként, ám Józsefváros integráns részeként működik majd. A terület tengelyében megépül a sétány, Budapest szimbólum értékű közterülete, amely szélesebb lesz, mint a Liszt Ferenc tér és hosszabb, mint a Váci utca.
Mariann: Én is hallottam ilyen visszajelzéseket. Igazából nem keseredtem el, mert sokan láttak a tévében és ennek köszönhetően megismertek az emberek. Ha sírok attól még semmi sem lesz jobb, ráadásul nincs is miért.

Alakul a kis életem és igyekszem abba az irányba terelni, ahogy azt korábban elképzeltem. Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól. Azzal, hogy szerepeltem az X-Faktorban, már valóra vált egy álmom. Azóta is azt csinálhatom, amit szeretek és hál’ isten rengeteg felkérésem van…

Nem sok szabad hely van a naptáramban. (nevet) Sokat dolgozunk Mazsival a közös dalunkon, már felvettük az elsőt és hamarosan készül a második is. A "Mozdulj!" című első dalunkkal most a rádiókat járjuk, és úgy néz ki hamarosan klip is készül hozzá.

Fanni, te hogy élted meg, amikor kiestél?

Fanni: Először mindenkit megvisel szerintem, de már túltettem magam rajta és teljesen jól vagyok. (nevet)

Neked mennyire vannak azóta felkéréseid?

Fanni: Nem igazán, de azért nem panaszkodom, mert a következő két hétben pont lesz két fellépésem. És bízom benne, hogy a későbbiekben még több lesz.

Mit szóltatok, hogy legutóbb a Non Stopnak kellett mennie?

Fanni: Nagyon sajnáltam őket.

Mariann: Nagyon sajnáltam, hogy kiestek, mert tehetségesek és imádom őket. őket. A Corvin sétányon is a szomszédaim, úgyhogy egy kicsit haza húz a szívem.
(nevet)

Majdnem mindenki ott lakik még a Corvin sétányon. Most is akkora „bulik” vannak ott, mint az elején?

Mariann:
Nem, mert egyre többet kell próbálniuk. De ez nem baj, ráadásul lassan mi is visszatérünk a próbatermekbe, mert a döntős adásoknál lesz még szerepünk. Ezért is jó, hogy nem kellett elköltöznünk a Corvin Sétányról, hiszen így könnyebb próbálnunk és a szerdánkénti klubkoncerthez sem kell messzire menni. (nevet)

Fanni:
Akik még versenyben vannak, már teljes mértékben arra koncentrálnak, de szombatonként azért szoktunk egy kicsit bulizni.

Ott szoktatok lenni az élő műsorokon?

Mariann:
Persze, mindig.

Fanni: Eddig mindegyiken ott voltam, de most pont hétvégére esnek a fellépéseim, úgyhogy a következő két adásra nem tudok menni. Egyébként szeretek ott lenni, mert sokkal jobb élőben nézni a show-t és onnan drukkolni a többieknek.

És kinek drukkolsz?

Fanni: Mindenkinek, mert mindannyian nagyon tehetségesek, de leginkább Norbinak és Dorkának. Velük kettőjükkel alakult ki a legközelebbi kapcsolatom a házban.

Sokakat érdekel, hogy a cukrászkodással vannak-e komolyabb terveid a későbbiekben?


Fanni: Nem igazán, a cukrászkodás csak egy hobbi. Azt szeretném, ha az éneklés lenne a jövőm.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását