2024. március 29. - Auguszta

Mixernek állt az X Faktor szépfiúja

Solti Ádám, a Non Stop énekese magánórákat vett, de ezúttal nem az X-Faktorra, hanem a Szilveszterre készül. Egy mixer segítségével és egy finom Jack koktél elkészítésével hangolódott az év végére.
2010. december 17. péntek 18:10 - HírExtra
Ádám már bizonyította az X-Faktor színpadán énekesi és tánc tehetségét, talán épp ez volt az oka, hogy ezúttal új kihívásokra vágyott. Ezúttal kézügyességét fejlesztette kicsit, hogy igazán emlékezetessé varázsolja az idei Szilvesztert. Ádám egy profi mixer segítségével elsajátított egy-két koktélkeverési praktikát, amivel majd személyesen is szeretne „villogni”.

„A bulikban csak egy-két pohárral iszom, ez épp elég ahhoz, hogy jól érezzem magam. Ilyenkor előszeretettel kortyolgatok koktélokat, minden új dologra vevő vagyok, ami különleges. A sör és a bor azonban sosem tartoztak a kedvenceim közé, az első itallal kapcsolatos élményem sem ezekhez köthető. Életemben először a bátyámmal együtt ittam, mégpedig otthon, a legnagyobb titokban.” – árulta el a Non Stop frontembere.

A koktélkeverés közben Ádám hamar jó barátságba került Jack bácsival, így azt sem tartja kizártnak, hogy Szilveszterkor a Non Stop fiúk az általa kevert Jack koktélokkal koccintanak majd. Az énekes számára abszolút új élményekkel járt ez a móka, hiszen korábban sosem állt a bárpult túloldalán.

„A volt barátnőmmel fontos volt a szilveszteri forduló, közös babonánk is volt erre a napra: úgy gondoltuk, ha nem együtt ünnepelünk az este, akkor az rossz ómen a kapcsolatunknak. Egyszer majdnem meg is történt a „baj”, ugyanis mindketten dolgoztunk több száz kilométerre egymástól. Végül, pár órás autóutat nem sajnálva, fél úton találkoztunk a 6-oson, így együtt ünnepeltük az újévet.” – mesélte a szőke énekes.

„Az idei Szilvesztert a Non Stop-os fiúkkal bulizom át, ez biztos. Van mit megünnepelnünk és van mire koccintanunk. Január 22-én első önálló estünkkel lépünk a közönség elé, amire már most gőzerővel készülünk.” – indokolta örömét Ádám egy Jack koktéllal a kezében.
Forrás: Redlemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását