2024. május 21. - Konstantin

Semmit sem ér a zsűri véleménye

Bosszantja a Megasztár ítészeit, hogy már semmit sem ér a szavuk. Hiába mondtak lesújtó kritikát Szíj Melindáról, a nézők ennek ellenére is továbbjuttatták a legidősebb versenyzőt.
2010. december 6. hétfő 10:02 - HírExtra
Már csak Friderikusz Sándor dicséri a Megasztár 5 énekesét, Szíj Melindát. Ugyanis az esetlen versenyző teljesítményét hetek óta felülmúlják vetélytársai és ezt a zsűritagok többsége nem nézi jó szemmel. Hiába teljesít rosszul, a közönség mégis elhalmozza szavazataival és hétről hétre továbbjuttatja, elengedve füle mellett a zsűri szakmai véleményét. Ez történt most pénteken is, amikor Melinda még azzal is hergelte az ítészeket, hogy bocsánatot kért tőlük az érdemtelenül elért sikerért.

„Nem csak a zsűri, a közönség is hallotta, hogy Melinda ismét gyengén teljesített. Meg is fagyott a levegő a stúdióban, amikor kiderült, hogy a szavazók szerint mégis ő a legjobb. Ráadásul nem könnyű vele. Érthetetlen a hozzáállása, egyáltalán nem csapatjátékos, és nem alkalmas rá, hogy elbírja a rá váró nagy hajtást, ha ő nyerné meg a versenyt” – árulta el egy stábtag, aki hozzátette, egyre többen gondolják úgy, hogy Melinda megjátssza magát. Sokak szerint ugyanis esetlensége csupán álca, amellyel maga mellé állítja a nézőket.



„Sokunkban felmerült, hogy Melinda esetleg tudatosan ráerősít a szerencsétlenségére. A zsűri szemét is szúrja már, hogy a közönség magasról tesz a véleményére, hogy statisztálniuk kell ehhez a meneteléshez, mert Presserék tudják, Melindát nem csak az énektudása repítette a legjobb négy közé” – tette hozzá a bennfentes.

Illés Gabriella, a Megasztár 5 producere szerint még sokat változhat az állás az utolsó két hétben.
„Ilyenkor már nagyon kiélezetté válik a verseny. Egyrészt azokra szavaznak a nézők, akivel azonosulni tudnak, másrészt számít az éneklés is. Nyilván, most az érzelmi rész miatt voksoltak sokan Melindára, de ez még változhat” – mondta a producer.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lehet más a kannás bor
2010. december 6. 15:02
Kezdek megijedni ettől a Szíj Melindától. Ez az ember valami földönkívüli, vagy tényleg csak egy klimaxos, tokás hobbiénekes?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását